ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔ.Χριστοδουλόπουλος: «Δεν υπάρχουν δυστυχήματα, παρά μόνο εγκλήματα, δολοφόνοι με ονοματεπώνυμα και μια αγέλη που ακολουθεί τυφλά και αθωώνει…»

Δ.Χριστοδουλόπουλος: «Δεν υπάρχουν δυστυχήματα, παρά μόνο εγκλήματα, δολοφόνοι με ονοματεπώνυμα και μια αγέλη που ακολουθεί τυφλά και αθωώνει…»

Δ.Χριστοδουλόπουλος: «Δεν υπάρχουν δυστυχήματα, παρά μόνο εγκλήματα, δολοφόνοι με ονοματεπώνυμα και μια αγέλη που ακολουθεί τυφλά και αθωώνει…»

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος με αφορμή την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση – συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στην πλατεία Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχε και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, τόνισε μεταξύ άλλων: «δεν υπάρχουν δυστυχήματα, παρά μόνο εγκλήματα, δολοφόνοι με ονοματεπώνυμα και μια αγέλη που ακολουθεί τυφλά και αθωώνει…»

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι για την τραγωδία στα Τέμπη και τον τραγικό απολογισμό σε ανθρώπινες ζωές, δεν υπάρχει μόνο ένας θύτης.

«Θύτες είναι οι πολιτικοί των κυβερνήσεων που αδιαφορούν για την ασφάλεια και τις ζωές μας και ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα γεμίσουν τις τσέπες τους, γι’ αυτό και φαλίρισαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και γι΄αυτό την ιδιωτικοποίησαν και γι’ αυτό εγκληματικά αμέλησαν για τη στοιχειωδώς ασφαλή κίνηση των τρένων, μην αξιοποιώντας κονδύλια και τεχνολογία που είχαν διαθέσιμα», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θύτες είναι οι διοικήσεις και οι μεγαλομέτοχοι της HELLENIC TRAIN που ενδιαφερόμενοι μόνο για τη μεγιστοποίηση του κέρδους τους, αδιαφορούσαν για τις κραυγές, τις καταγγελίες και τις απεργίες των εργαζομένων τους».

«Θύματα είναι οι απλοί συνάνθρωποί μας που ατύχησαν να ανέβουν στο τρένο του θανάτου».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δε θα πρέπει να μιλάμε για «ανθρώπινα λάθη», αλλά για «απάνθρωπη πολιτική».

«Δεν υπάρχουν δυστυχήματα, παρά μόνο εγκλήματα, δολοφόνοι με ονοματεπώνυμα και μια αγέλη που ακολουθεί τυφλά και αθωώνει…», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου διαχωρίζει τη θέση του από αυτή την αγέλη».

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου στον Antenna Star 103.5:

agriniotimes.gr 

Καλαμάτα: 92χρονος οδηγός έστριψε λάθος και το αυτοκίνητο βρέθηκε να… κρέμεται σε σκαλιά (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ