ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΔήλωση Υπεύθυνου Οργανωτικού ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας Νικόλαου Τσακαρδάνου για την επέτειο 5 χρόνων από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

Δήλωση Υπεύθυνου Οργανωτικού ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας Νικόλαου Τσακαρδάνου για την επέτειο 5 χρόνων από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

Δήλωση Υπεύθυνου Οργανωτικού ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας Νικόλαου Τσακαρδάνου για την επέτειο 5 χρόνων από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το δημοψήφισμα τις 5ης Ιουλίου 2015.

Πέντε χρόνια από τη ημέρα που ο περήφανος Ελληνικός λαός-σε πείσμα των καιρών και παρά την κατατρομοκράτηση από τα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΑ(Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης), από ολόκληρο το μέχρι τότε Μνημονιακό Τόξο, από την εγχώρια και ξένη παρασιτική ολιγαρχία και από τους τρομοκράτες-Ευρωπαϊκούς θεσμούς- έγραψε μία από τις ενδοξότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του.
Πέντε χρόνια από τη γενναία απόφαση του λαού αυτού, να πάει κόντρα σε όλους αυτούς που τον τρομοκρατούν και τον καταδυναστεύουν δέκα χρόνια τώρα δείχνοντας με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι θέλει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του, για τις επόμενες γενιές.

Οι ελπίδες του ελληνικού λαού καταπατήθηκαν λίγες μέρες αργότερα από τον δημιουργό τους και το επιτελείο του μη μπορώντας να αντέξουν το βάρος μιας ιστορικής και επωφελούς απόφασης για τη χώρα και τους συμπολίτες τους.
Σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, όλος εκείνος ο λαός, ολόκληρο εκείνο το 61,31% εκπροσωπείται εδώ και ένα χρόνο εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου από 9 αξιόλογους ανθρώπους και εκτός αυτού από εκατοντάδες άλλους ανά την επικράτεια που προσπαθούν καθημερινά να τιμούν εκείνη την απόφαση της 5ης Ιουλίου 2015.
Όλοι εμείς οι πιστοί στρατιώτες της απόφασης εκείνης, καλούμε τους συμπολίτες μας σε παλλαϊκή συστράτευση και συμπόρευση για την αποτροπή του 5ου μνημονίου που ετοιμάζει η σημερινή κυβέρνηση στη βάση μιας κοινά αποδεκτής συμφωνίας επί συγκεκριμένων σημείων.

Ήρθε η ώρα για μια Πολιτική Επανάσταση βασισμένη στο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του 2015 για να σωθεί και να ανακτηθεί η αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr