ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔηλαδή θα βγουν συνεργεία ελέγχου για την ακρίβεια;

Δηλαδή θα βγουν συνεργεία ελέγχου για την ακρίβεια;

Δηλαδή θα βγουν συνεργεία ελέγχου για την ακρίβεια;

Τρεις μεγάλες κουβέντες είπε ο υπουργός κ. Σκρέκας από χθες. Η μία ήταν ότι ελέγχονται πολλές εταιρείες, δεκάδες εταιρείες και πολυεθνικές και πως όποια αποτελέσματα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων θα ανακοινώνονται επίσημα, οπότε και ανακοινώθηκαν δύο όντως μεγάλες που έφαγαν από 1 εκ. ευρώ πρόστιμο.

Η δεύτερη ήταν ότι  «η ελληνική αγορά δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, υπάρχουν έλεγχοι, όλοι θα πρέπει να τηρούν το νόμο για την αντιμετώπιση της αθέμιτης κερδοφορίας και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου».

Και η τρίτη μεγάλη κουβέντα ήταν πως “η ακρίβεια είναι τεράστιο πρόβλημα και «όποιος κερδίζει παραπάνω από ό,τι το 2021 θα το πληρώνει ακριβά”! Ότι, δηλαδή, όταν τελικά καταστρέψεις την καταναλωτική βάση, στο τέλος και η ίδια η επιχείρηση δεν θα πάει καλά και τα προϊόντα θα σταματήσουν να πωλούνται στα σουπερμάρκετ.

Θαυμάσια όλα αυτά και καλώς έπιασαν δύο πραγματικά μεγάλες εταιρίες να κερδοσκοπούν.

Το ερώτημα όμως είναι απλό, θα αρχίσουν να βγαίνουν έξω συνεργεία σε καθημερινή βάση και να γίνεται συστηματικός έλεγχος ή απλά δειγματοληπτικά, μία στις τόσες, θα πιάνεται κάποιος;

Διότι στη δεύτερη περίπτωση, όσο και μεγάλος να είναι

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Είναι τόσο δύσκολο να βγει η προκήρυξη;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ