ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔίκη Πισπιρίγκου: Πυρά του γιατρού Ηλιάδη πριν από την εξέτασή του από τον Κούγια

Δίκη Πισπιρίγκου: Πυρά του γιατρού Ηλιάδη πριν από την εξέτασή του από τον Κούγια

Δίκη Πισπιρίγκου: Πυρά του γιατρού Ηλιάδη πριν από την εξέτασή του από τον Κούγια

Στις 08:40 το πρωί της Τρίτης (25.04.2023) έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, συνεχίζεται με την εξέταση του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη από τον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Προτού ξεκινήσει η δίκη, ο επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου στο Ρίο δήλωσε ότι «οι παιδικές καρδιές δεν πωλούνται, δωρίζονται».

«O Αλέξης Κούγιας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά “έφυγαν” είτε από φυσικά αίτια είτε από ιατρικά λάθη», προσέθεσε ο θεράπων ιατρός της Τζωρτζίνας.

«Θα είμαι στο πλευρό της Τζωρτζίνας, πάντα», τόνισε ο ίδιος. Επιπλέον, ο δρ. Ηλιάδης είπε: «Ήρθα εδώ για να καταθέσω τον καθαρά ιατρικό μου λόγο. Θα συνεχίσω να είμαι η “φωνή” της Τζωρτζίνας και του κάθε παιδιού».

Απαντώντας στις αιτιάσεις για εμπόριο οργάνων, απάντησε πως: «Οι καρδιές των παιδιών δεν πωλούνται, αλλά δωρίζονται», τονίζοντας ότι «το ζητούμενο είναι να αναδειχθεί το τι ακριβώς συνέβη κατά την επίμαχη περίοδο που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού».

Οι δηλώσεις του δρ. Ηλιάδη:

Πυρά Κούγια κατά Ηλιάδη

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας, δηλώνοντας για τον δρ. Ηλιάδη ότι: «Διακρίνεται για τον ποιητικό του λόγο. Και όσοι γιατροί έχουν έλθει έως τώρα μου δίνουν την εντύπωση ότι διαβάζουν ένα συγκεκριμένο ποίημα “.

Δήλωσε από την πλευρα του ο κ. Κουγιας σημειώνοντας πως ο κ. Ηλιάδης παροτι μάρτυρας, προσερχεται στο δικαστήριο με τρεις δικηγόρους. Όσον αφορα στη διαδικασία, σήμερα ο κ. Κουγιας θα υποβάλλει ερωτήσεις στον κ. Ηλιάδη ενώ προανήγγειλε την κατάθεση “δυο σημαντικών μαρτύρων”.

Επανέλαβε την θέση του ότι και τα 3 παιδια της οικογένειας Δασκαλάκη κατέληξαν από φυσικό θάνατο η απο για ιατρικά λάθη.

Πηγή: newsit.gr

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκίνησαν οι εργασίες στη φοιτητική εστία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ