ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔίκη Πισπιρίγκου: Ο Ηλιάδης θα προσκομίσει στο δικαστήριο βίντεο της Τζωρτζίνας

Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Ηλιάδης θα προσκομίσει στο δικαστήριο βίντεο της Τζωρτζίνας

Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Ηλιάδης θα προσκομίσει στο δικαστήριο βίντεο της Τζωρτζίνας

Έξι βίντεο με την Τζωρτζίνα μέσα από τη ΜΕΘ αναμένεται να προσκομίσει στο δικαστήριο ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να αποδείξει ότι το παιδί δεν ήταν φυτό.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την απορία του αν έχει το δικαίωμα να βγάζει οπτικό υλικό. «Έχετε δικαίωμα να βγάζετε φωτογραφίες να τις βάζετε στην βιβλιογραφία» ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια πριν πει ο Ανδρέας Ηλιάδης ότι έχει και βίντεο από το παιδί.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης απαντάει ότι έβγαζε φωτογραφίες από την στιγμή που υπέστη η Τζωρτζίνα την καρδιακή ανακοπή και κατά την διάρκεια πολλών διαδικασιών γιατί, όπως είπε, είναι σημαντικό να υπάρχει τέτοιο υλικό για τους γιατρούς αλλά και για την ίδια την οικογένεια.

Ο εντατικολόγος στην συνέχεια ανέφερε ότι θα προσκομίσει και κάποια βίντεο της Τζωρτζίνας από όταν ήταν στη ΜΕΘ εξηγώντας: «Το πρώτο βίντεο δείχνει ένα παιδί που έχει δυναμική, χαμογελάει και γελάει και έχει μια στοιχειώδη κίνηση, όχι ακούσια αλλά εκούσια. Το δεύτερο βίντεο είναι από την φάση της φυσικοθεραπείας. Το τρίτο βίντεο -και το θεωρώ πολύ σημαντικό- είναι που ζήτησα εγώ από την μητέρα βίντεο που να δείχνει αν υπάρχει καταγραφή επιληπτικής κατάστασης. Δεν υπάρχει καμία τέτοια καταγραφή».

Ο Ηλιάδης ανέφερε εξάλλου ότι αν υπήρχε αιτία για την πρόκληση των επεισοδίων της Τζωρτζίνας αυτά θα συνεχίζονταν στη ΜΕΘ πράγμα που δεν συνέβη.

Οι ερωτήσεις πάντως του Αλέηη Κούγια όσον αφορά στα επεισόδια που παρουσίασε η Τζωρτζίνα στην παιδιατρική του Ρίου ήταν επίμονες.

Η δική διακόπηκε και θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές στις 23 Μαϊου αίθουσα 1 στις 10 το πρωί.

Πηγή: newsit.gr

Πάτρα: Ανέσυραν αυτοκίνητο 10 χρόνων από το βυθό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ