ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΔίκη Χρυσής Αυγής: Νέα σύνθεση στο δικαστήριο για το αίτημα Λαγού – Γιατί εξαιρέθηκε η πρόεδρος

Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέα σύνθεση στο δικαστήριο για το αίτημα Λαγού – Γιατί εξαιρέθηκε η πρόεδρος

Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέα σύνθεση στο δικαστήριο για το αίτημα Λαγού – Γιατί εξαιρέθηκε η πρόεδρος

Νέα εμπλοκή προέκυψε στην πρόοδο της εξέτασης του αιτήματος Λαγού, καθώς η πρόεδρος της νέας σύνθεσης που ορίστηκε για να κρίνει την αίτηση, δήλωσε κώλυμα, επειδή ήταν δεύτερη επίκουρη ειδική ανακρίτρια στην κύρια ανάκριση που διενεργήθηκε στο Εφετείο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Μετά την εξέλιξη αυτή θα πρέπει να κριθεί από άλλη σύνθεση το κώλυμα της προέδρου και αν θα γίνει δεκτό, ώστε η διαδικασία για την εξέταση του αιτήματος να προχωρήσει είτε με άλλον πρόεδρο είτε με την ίδια.

Μετά την ανακοίνωση αυτή, γίνεται σαφές ότι το αίτημα του Γιάννη Λαγού θα εξεταστεί, αφού το δικαστήριο που δικάζει τη Χρυσή Αυγή έκρινε παραδεκτή την αίτηση.

Ενώ είχε αποχωρήσει η νέα σύνθεση, ο Γιάννης Λαγός, προκαλώντας όπως πάντα, ακούστηκε να λέει: «Έτσι μπράβο, έναν, έναν τους στέλνουμε στο σπίτια τους».

Κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα και στην πλειοψηφία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε ανακοινώσει την απόφασή του να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης και στους περισσότερους από τους βουλευτές. Μια απόφαση που προμήνυε σκληρές ποινές για τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες.

AΠΕ-ΜΠΕ

Προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr