ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαι διεθνιστές και φουλ πατριώτες!

Και διεθνιστές και φουλ πατριώτες!

Και διεθνιστές και φουλ πατριώτες!

Το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα όλο και περισσότεροι διαπιστώνουν ότι οι βλακείες που έλεγαν στα αμφιθέατρα και στις συνεντεύξεις για το πως “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” και πως “δεν έχει σύνορα η θάλασσα” ήταν απλά ατόφια δειλία και μια επιλογή κατευνασμού της Τουρκίας.

Το χρήμα έρρεε άφθονο, τα μπουζούκια ήταν γεμάτα Δευτέρα βράδυ ενώ οι διορισμοί και οι πρόωρες συντάξεις ήθελαν καμιά 50ριά δισ. τον χρόνο! Γιατί να μπλέκουμε τώρα με πολέμους;

Οι προειδοποιήσεις υπήρχαν παντού, ιδιαίτερα από την αρχή του ’90, επί Σημίτη, όταν μας είπαν ότι τα 12 μίλια είναι αιτία πολέμου κι εμείς καθίσαμε σαν κότες και το ανεχτήκαμε χωρίς να φανταζόμασταν ότι θα έρθει η εποχή του “μαβί βατάν” και κάθε δεύτερη μέρα θα μας απειλούν με πυραυλικά χτυπήματα.

Το ωραίο όμως είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που έτρεμαν όταν γινόταν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη μήπως και μας προκύψει κανένας… εθνικισμός και χαλάσει το πλαίσιο για τις “Πρέσπες” (που τις καμαρώνουν!), είναι οι ίδιοι που σήμερα αγωνιούν δήθεν για το τι θα γίνει με τα Ελγίνεια κι αν θα δείξουμε την… πυγμή που πρέπει ως έθνος!

Ενόψει εκλογών, οι ίδιοι άνθρωποι που βγάζουν φλύκταινες αν τους πεις ότι πρέπει τα αρχαία ελληνικά γράμματα να επανέλθουν στο σχολείο, μπορούν να ντυθούν με την στολή του Παύλου Μελά και να σου κάνουν τον αγωνιστή για την πατρίδα! Εντάξει, ίσως όχι του Παύλου Μελά αφού έχουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο, γιατί τους χάλασε την ονείρωξη για μια ανεξάρτητη “Μακεδονία“, αλλά έναν Θεμιστοκλή εύκολα τον υποδύονται.

Έτσι καταφέρνουν να είναι και με τα “κινήματα” και τους “χώρους” αλλά ταυτόχρονα πουλάνε και πατριωτισμό στο πόπολο. Μονά-ζυγά και μονόζυγα δικά τους, που έλεγε και μια ψυχή…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν είναι οι βανδαλισμοί μας για επιθεώρηση;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ