ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΔιεθνής αναγνώριση για τη Δυτική Εργολαβική – Η δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία σε σημαντικές διοργανώσεις

Διεθνής αναγνώριση για τη Δυτική Εργολαβική – Η δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία σε σημαντικές διοργανώσεις

Διεθνής αναγνώριση για τη Δυτική Εργολαβική –  Η δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία σε σημαντικές διοργανώσεις

Σε διεθνή συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης Εxpo 2020  που φιλοξενείται στο Ντουμπάι συμμετείχε η Δυτική Εργολαβική μετά από επίσημη πρόσκληση του αρχιτέκτονα που εμπνεύστηκε και εκπόνησε open source μελέτη CURA pods κινητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για τον Covid-19 την οποία, αφού προσάρμοσε στα δεδομένα της χώρας μας, η η δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία κατασκεύασε για το Ελληνικό Δημόσιο.

Παράλληλα, θα είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που θα λάβει μέρος σε έκθεση στην Αμερική που θα ανοίξει τις πύλες τις το Δεκέμβριο με τίτλο: “Σχεδιασμός και  θεραπεία: Δημιουργική ανταπόκριση στην πανδημία” (Design and Healing: Creative Responses to Epidemics”).

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση της Δυτικής Εργολαβικής, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων συνεχίζουμε στην κατεύθυνση της ευέλικτης και σύγχρονης σχεδίασης. Ο κόσμος αλλάζει, νέες τάσεις, νέες ιδέες, ένα σύγχρονο δυναμικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την πανδημία μας ανάγκασε, από μακρινή απόσταση, να δημιουργήσουμε. Νεωτερισμοί και νέες ευέλικτες προτάσεις για ανταλλαγή πληροφορίας, γνώσης και δεδομένων μέσα στις σύγχρονες πόλεις.

Με χαρά λοιπόν, όπως σημειώνεται, η εταιρεία μας συμμετείχε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από τον διεθνούς φήμης Ιταλό αρχιτέκτονα Carlo Ratti, σε συνάντηση στο κεντρικό Pavilion της Ιταλίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης Expo 2020, που φιλοξενείται από το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Carlo Ratti είναι ο αρχιτέκτονας που, εκτός των άλλων πολύ σπουδαίων project που εκπονεί, είναι αυτός που εμπνεύστηκε και εκπόνησε open source μελέτη CURA pods κινητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για τον Covid-19, η οποία αφού προσαρμόστηκε στα ελληνικά ιατρικά πρωτόκολλα την κατασκεύασε η εταιρεία μας, Δυτική Εργολαβική, για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 στην Ελλάδα.

Η πρόσκληση αυτή ήρθε ως αποκύημα της συνεργασίας αλλά και αναγνώρισης της εταιρείας μας ως μία δυναμικά και ενεργά αναπτυσσόμενης εταιρείας στα πλαίσια και με αποκορύφωμα την τιμητική συμμετοχή της Δυτικής Εργολαβικής με το Project της CURA Pods – Φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τη μοναδική ελληνική εταιρεία, στην έκθεση “Design and Healing: Creative Responses to Epidemics” η οποία θα διεξαχθεί στην Αμερική, από το Δεκέμβριο 2021 έως τον Φεβρουάριο 2023 και θα λάβει χώρα στο Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η έκθεση περιλαμβάνει τα project που αναπτύχθηκαν μεταξύ ανοιχτών συνεργασιών όπως το Cura.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr