ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Με την έκθεση του Fernanto Pensa ξεκινά η «Διέξοδος»

Μεσολόγγι: Με την έκθεση του Fernanto Pensa ξεκινά η «Διέξοδος»

Μεσολόγγι: Με την έκθεση του Fernanto Pensa ξεκινά η «Διέξοδος»

Η φθινοπωρινή περίοδος των εικαστικών δραστηριοτήτων  του Κοινωφελούς Πολιτιστικού Οργανισμού «Διέξοδος»  ξεκινά το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022,  με έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής  του Ιταλού καθηγητή, και φίλου του Μεσολογγίου, Fernando Pensa.

Πρόκειται για έκθεση που προέκυψε από τη συνεργασία  του Γκρεκάνικου Πολιτιστικού Συλλόγου “Nuova Koine”   που λειτουργεί στο ελληνόφωνο χωριό του Σαλέντο της Κάτω Ιταλίας  Castrignano dei Greci  με το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνοϊταλικής Φιλίας του Μεσολογγίου  και θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος»  στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που σχεδιάστηκαν με αφορμή  τoν εορτασμό των δέκα χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης,  που φέρει τον τίτλο «ΔΥΟ ΛΑΟΙ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ»,  θα γίνουν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8 το βράδυ   ενώ η διάρκειά της θα είναι μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου σε καθημερινή βάση (εκτός Δευτέρας) 11 το πρωί με 1.30 το μεσημέρι  και  7.30 το απόγευμα με 9.30 το βράδυ.

“Για την οικογένεια της “Διεξόδου” θα είναι μεγάλη χαρά να σας υποδεχτούμε στα εγκαίνια της έκθεσης”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δήμος Ξηρομέρου: Οι δημότες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους για να αποφύγουν κατασχέσεις

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ