ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Πρωτομαγιά με νέα σελίδα

ΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Πρωτομαγιά με νέα σελίδα

ΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Πρωτομαγιά με νέα σελίδα

Οι τελευταίες συνθήκες, έκαναν πιο έντονη την ανάγκη για μεγαλύτερη στροφή στην ψηφιακή εποχή και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολίτη.

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου λειτουργώντας ήδη με αυτή τη λογική, έκανε ένα ακόμη βήμα ένταξης των παρεχόμενων υπηρεσιών του στον ψηφιακό κόσμο, παρουσιάζοντας τη νέα ιστοσελίδα του και δίνοντάς της πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η νέα ιστοσελίδα του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου από σήμερα, 1 Μαΐου 2020 είναι γεγονός. Ο νέος ιστότοπος έχει αναρτηθεί στην ασφαλή πλέον ηλεκτρονική διεύθυνση https://iekmesol.sch.gr

Με ανανεωμένη δομή και νέο σχεδιασμό, σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο, η ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου “αλλάζει σελίδα”. Με αναβαθμισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά, είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες προβολής και προώθησης ενός καινοτόμου και σύγχρονου Δημόσιου ΙΕΚ.

Στόχος μας είναι να αποτελέσει πλέον ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, λειτουργικό, εύχρηστο και φιλικό, με πλούσιο περιεχόμενο, αναδεικνύοντας τη σύγχρονη αντίληψη για την εικόνα και την πληροφορία που θα πρέπει να προσφέρει.

Επίσης, έχει δοθεί έμφαση στη συνεργασία της σελίδας με τα κανάλια του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube). Μέσα από αυτή οι νέες μορφές επικοινωνίας που εγκαινιάζουμε, έχουν στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη διάχυση των πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, αλλά και ειδήσεις που αφορούν τόσο την καθημερινή λειτουργία του όσο και την προβολή δράσεων και εκδηλώσεων που συχνά πραγματοποιεί.

Παράλληλα, έχει δοθεί έμφαση στη χρηστικότητα της ιστοσελίδας αλλά και στην πολυκαναλικότητα αυτής, ώστε οι επισκέπτες μέσω φορητών συσκευών (smartphones & tablets) που συνεχώς αυξάνονται, να έχουν εξίσου ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται και η εφαρμογή για κινητές συσκευές, η οποία θα αποτελεί συνέχεια της ιστοσελίδας και εργαλείο άμεσης ενημέρωσης του χρήστη. Ήδη έχει προχωρήσει η φάση ανάπτυξης και προγραμματίζουμε να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες.

Η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης για το όραμα, τις αξίες και τη στρατηγική ανάπτυξης που έχουμε σχεδιάσει για το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα μας και να την ανακαλύψετε.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

Δρ Ιωάννης Γ. Χατζής

Ιωάννινα: Μετέφερε 93 κιλά κάνναβης με νοικιασμένο αυτοκίνητο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr