Διδυμότειχο: Ληστεία από μαθητές Γυμνασίου σε παιδική χαρά – Συνελήφθη 21χρονος με μαχαίρι

by ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Δύο μαθητές Γυμνασίου στο Διδυμότειχο λήστεψαν ανήλικους σε παιδική χαρά, με τη βοήθεια ενός 21χρονου. Συνελήφθη ο 21χρονος και κατηγορούνται για ληστεία.

Ποινική δίωξη για ληστεία ασκήθηκε σε δυο μαθητές Γυμνασίου, στο Διδυμότειχο, οι οποίοι ασκώντας σωματική βία και με τη συνδρομή ενήλικα, αφαίρεσαν από δύο μαθητές δημοτικού μικρό χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή (8.12.24) σε παιδική χαρά στο Διδυμότειχο και τη Δευτέρα (9.12.24) συγγενής ενός θύματος ζήτησε εξηγήσεις από τον ένα φερόμενο ως δράστη σε αυλή σχολείου. Κλήθηκε η αστυνομία η οποία προέβη στην κατάσχεση ενός μαχαιριού που ανήκε σε έτερο ενήλικο δράστη 21 ετών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις των δύο ανηλίκων, με την κατηγορία της ληστείας, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα Ορεστιάδας και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Ο 21 ετών κάτοχος του μαχαιριού παραπέμφθηκε με την κατηγορία της συνέργειας στην ληστεία και θα απολογηθεί την Πέμπτη στην ανακρίτρια Ορεστιάδας.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Παρακαλούμε υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.