ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΔιαβούλευση με την συμμετοχή Κωνσταντάρα για τον οδικό άξονα Ιόνια Οδός – Ιτέα – Λαμία – Τι επιπλέον προτείνει

Διαβούλευση με την συμμετοχή Κωνσταντάρα για τον οδικό άξονα Ιόνια Οδός – Ιτέα – Λαμία – Τι επιπλέον προτείνει

Διαβούλευση με την συμμετοχή Κωνσταντάρα για τον οδικό άξονα Ιόνια Οδός – Ιτέα – Λαμία – Τι επιπλέον προτείνει

“Οι δήμοι καθώς και οι εμπλεκόμενοι επαγγελματικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί φορείς που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Φωκίδας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας πραγματοποίησαν σήμερα διαβούλευση για τους συνδετήριους άξονες Ιονία Οδός -Ιτέα – Λαμία εν συνδυασμώ με την θέση μας για κατασκευή συνδετηρίου οδικού άξονα Αντίρριο -Ναύπακτος -Θέρμο -Καρπενήσι , την οποία προτείναμε στο συμπληρωματικό κατάλογο έργων του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών (ΣΠΕΜ) από το 2017.

Οι αιρετοί καλούνται να επιτελέσουν κρίσιμο ρόλο στην προετοιμασία και υλοποίηση των εν λόγω έργων. Η διαβούλευση μέσω τηλεδιάσκεψης, για τον συντονισμό των ενεργειών μας και την ενεργή ανάμειξη των φορέων με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο συναφές ζήτημα εν σχέσει με τους ως άνω άξονες υπήρξε επιτυχής ! Θεωρώ βεβαίως ως Αιτωλοακαρνάνες ότι θέλουμε περισσότερη δουλειά και συμμάχους ! #ΣΥΝεργαζόμαστε”! ανήρτησε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας στο facebook.

Η πρώτη ανάρτηση του Σπήλιου Λιβανού μετά την υπουργοποιήσή του

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr