ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΔιασώστης ΕΚΑΒ Αγρινίου: Σας θέλουμε δίπλα μας

Διασώστης ΕΚΑΒ Αγρινίου: Σας θέλουμε δίπλα μας

Διασώστης ΕΚΑΒ Αγρινίου: Σας θέλουμε δίπλα μας

Δυστυχώς δεν πέσαμε από τα σύννεφα, με την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού τους κόλπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου. Ο λόγος για το bulling από μερίδα συμπολιτών μας στους ανθρώπους που νόσησαν και τις οικογένειές τους. Δυστυχώς έχουμε δυο άκρα. Από τη μια τους συνωμοσιολόγους που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός και όλα είναι «στημένα» και από την άλλη μια μερίδα μεταξύ των… φυσιολογικών, που θεωρούν και συμπεριφέρονται ως «μιάσματα» σε όσους νόσησαν.  Αμφότερες οι συμπεριφορές αυτές ακραίες και επικίνδυνες.

Πάντως οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ στο Αγρίνιο παραμένουν αισιόδοξοι και έτοιμοι να βρεθούν και πάλι στην «πρώτη γραμμή» της Υγείας. Το διαδίκτυο τα μηνύματά τους είναι συγκινητικά και γνωρίζουν μεγάλη απήχηση. Ένα από αυτά είναι αυτό του διασώστη του ΕΚΑΒ Αγρινίου, Βασίλη Καραμάνη, που ζητά το αυτονόητο, την στήριξη των ανθρώπων του ΕΚΑΒ.

Η ανάρτησή του :

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ;

Έφτασε η ώρα να βρεθούμε και στην πόλη μας πρόσωπο με πρόσωπο με την πανδημία. Μια πανδημία που μαστίζει όλο τον πλανήτη. Μια πανδημία που σκορπίζει θλίψη, φόβο και πόνο.

Σε αυτή την πανδημία, όπως είναι φυσικό οι πρώτες ασπίδες του συστήματος υγείας είναι οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ.

Άνθρωποι με σθένος, γνώση, πείσμα και αγάπη για την δουλειά τους, ρίχνονται στην μάχη, χωρίς περιθώρια δειλίας. Μια μάχη που όμως φυσικό επακόλουθο είναι να έχει και λαβωματιές. Και ποιός θα έχει λαβωματιές, αν δεν έχει εκείνος που είναι στην πρώτη γραμμή; Λαβωματιές που σε λίγο θα γιάνουν και τότε πάλι στην πρώτη γραμμή θα είμαστε ΌΛΟΙ, αδίστακτα.

Σε αυτή την μάχη, που οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ δίνουν για το καλό των πολιτών με κίνδυνο την ζωή τους και των οικογενειών τους, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, σας θέλουμε όλους δίπλα μας και όχι απέναντι.

Πολιτεία, πολίτες και εργαζόμενοι στην υγεία μια γροθιά μέχρι τέλους για να νικήσουμε.

Σας θέλουμε δίπλα μας για να μην λυγίσουμε. Διότι οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ ως γνωστόν, δεν έχουν να διαχειριστούν μόνο την πανδημία, αλλά και τόσα άλλα καθημερινά περιστατικά.

Κακόβουλες κριτικές και σχόλια, παραπληροφόρηση, πανικός και περιφρόνηση, που με λύπη εισπράττουμε τις τελευταίες μέρες, δεν χωράνε.

Η κατάσταση στο ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ είναι ελεγχόμενη και θα παραμείνει ελεγχόμενη χάρη σε κάποιους ανθρώπους που δεν κοπιάζουν να αγωνίζονται για την δημόσια υγεία.

Έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα από την πρώτη στιγμή για την ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων.

Οι συνάδελφοι που νοσούν αναρρώνουν και σύντομα θα είναι πάλι μαζί μας στην κοινωνία, το ΕΚΑΒ και στις οικογένειές τους που τόσο αγωνιούν.

Τέλος, κάνετε χρήση ασθενοφόρου και των δομών υγείας μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Άσχημο το timing, κυρίως όμως ο προγραμματισμός όταν ξεμένεις από υλικά

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ