ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΔιασωληνωμένος στον “Ευαγγελισμό” ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Διασωληνωμένος στον “Ευαγγελισμό” ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Διασωληνωμένος στον “Ευαγγελισμό” ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Διασωληνωμένος στον “Ευαγγελισμό” νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς που νόσησε από κορωνοϊό.

Όπως έγραψε χθες βράδυ το sinidisi.gr ο κ. Κοσμάς ήταν αντίθετος στο ενδεχόμενο της διασωλήνωσής του, παρά την κρισιμότητα της κατάστασή του. Οι γιατροί περίμεναν τη συναίνεσή του για να προχωρήσουν στην ιατρική πράξη καθώς η συγκεκριμένη επιλογή ήταν μονόδρομος.

Εν τέλει διασωληνώθηκε  και περίπου στις 2 τα ξημερώματα διακομίστηκε από το Αγρίνιο με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Των δραματικών εξελίξεων είχε προηγηθεί εσπευσμένη μεταφορά του κ. Κοσμά, χθες Τετάρτη, στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου οι γιατροί του τόνιζαν την ανάγκη να μη χαθεί άλλος χρόνος αφού η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη από τις επιπτώσεις της νόσου.

Υπενθυμίζεται ότι από το μοριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Μητροπολίτης (18 Νοεμβρίου) και πρώτα  ελαφρά συμπτώματα, μέχρι και τη διακομιδή του σε νοσηλευτική μονάδα με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό του οξυγόνου, πέρασαν αρκετές ημέρες. Ο ίδιος σύμφωνα  με παλαιότερη ανακοίνωση της Μητρόπολης, λάμβανε στο μεσοδιάστημα κατ’ οίκον ιατρική φροντίδα.

Οι εξετάσεις που έγιναν στο Νοσοκομείο Αγρινίου και η κλινική του εικόνα κατέδειξαν τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του κ. Κοσμά.

Τεράστιες ουρές στα φαρμακεία του Αγρινίου

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ