ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔιασκεδάζει ανεπιτυχώς τις εντυπώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης

Διασκεδάζει ανεπιτυχώς τις εντυπώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης

Διασκεδάζει ανεπιτυχώς τις εντυπώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης

Διασκεδάζει ανεπιτυχώς τις εντυπώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης

Για ένα διαφορετικό υπόδειγμα πολιτικής συμπεριφοράς, μιλά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον τουλάχιστο ατυχή επικοινωνιακά χαρακτηρισμό της Εύας Καϊλή ως «Δούρειο Ίππο» αφού όμως ξέσπασε το σκάνδαλο Qatargate.

«Εγώ, μόλις το έμαθα, διέγραψα την κ. Καϊλή μέσα σε δευτερόλεπτα. Τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του; Έκανε αυτό που έκανα εγώ; Προσπαθεί να τον περιφρουρήσει, να τον προστατεύσει από κάθε νομική του ευθύνη. Τι έκανε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παππά σχετικά με αυτά που ακούμε, με τον κ. Καλογρίτσα, με τα παιχνίδια με τις τηλεοπτικές άδειες;

Τον προστάτευσε γιατί ήταν το δεξί του χέρι. Εδώ, λοιπόν, μιλάμε για μία άλλη συμπεριφορά. Και από αυτήν τη συμπεριφορά θα κριθούμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στις εθνικές εκλογές, που έρχονται» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Ανδρουλάκης σε χθεσινή του συνέντευξη.

Ωστόσο αν και λογικοφανή όσα λέει, η διαφορετική συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ, που επικαλείται ο ίδιος, δεν προκύπτει όταν προσπάθησε να χρεώσει την Καϊλή στη Νέα Δημοκρατία.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πρέπει να μονιμοποιήσουν δύο φορές τα “8μηνα”!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ