ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔιαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου για την πολιτική της κυβέρνησης

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου για την πολιτική της κυβέρνησης

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου για την πολιτική της κυβέρνησης

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων, με επιστολή του που κοινοποιεί στον Υπουργό Οικονομικών και τους Βουλευτές του νομού, καταγγέλλει την πολιτική της Κυβέρνησης για τους πολύτεκνους.

Αναλυτικά η επιστολή:

 Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και καταγγέλλουμε τη σκληρή και ανάλγητη  οικονομική πολιτική σας, προς τις πολύπαθες πολύτεκνες οικογένειες. Τα τελευταία χρόνια επιτίθεσθε με λυσσώδη μανία σε βάρος των πολυτέκνων, καταργώντας όλα τα ευνοϊκά μέτρα που είχαν ψηφισθεί στο παρελθόν ως κίνητρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδος μας. Και σα να μην έφθανε αυτό καταργείτε τώρα και τα οικογενειακά επιδόματα στους πολύτεκνους και τρίτεκνους, που τα έπαιρναν ελάχιστοι  και το τονίζουμε αυτό, αφού υπήρχε η ρήτρα του χαμηλού εισοδηματικού κριτηρίου.

Επί πλέον σας καταγγέλλουμε για κατασυκοφάντηση των πολυτέκνων, αφού στις ανακοινώσεις σας που δίνετε στα Μ.Μ.Ε. παρουσιάζετε τις πολύτεκνες οικογένειες, ως σκανδαλωδώς ευεργετημένες, ενώ η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι δεν έχουμε καμία μα απολύτως καμία στήριξη και βοήθεια από την πολιτεία, η οποία σύμφωνα με το ισχύον σύνταγμα οφείλει να προστατεύει ιδιαιτέρως την πολύτεκνη οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι έχετε άρει όλες τις ευνοϊκές διατάξεις που είχαν ψηφισθεί στο παρελθόν. Σας καλούμε έστω και τώρα να ανακαλέσετε την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων των πολυτέκνων και τριτέκνων και να ψηφίσετε κίνητρα για τις πολυμελείς οικογένειες για να μη αφανισθεί το γένος μας. Ευελπιστούμε ότι έστω και τώρα θα αλλάξετε την πολιτική εξόντωσης των πολυτέκνων.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr