ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔιαμαντόπουλος – Λύρος κοντράρονται για τις τυχόν ατασθαλίες

Διαμαντόπουλος – Λύρος κοντράρονται για τις τυχόν ατασθαλίες

Διαμαντόπουλος – Λύρος κοντράρονται για τις τυχόν ατασθαλίες

Η πρώτη μετεκλογική κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Λύρο και το Σπύρο Διαμαντόπουλο ξέσπασε στο Μεσολόγγι. Αφορμή η πρόθεση του εκλεγέντος δημάρχου να έρθουν όλα στο φως, όπως είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

«Έχω καθαρή λαϊκή εντολή για διαφάνεια» εκτίμησε ο Σπύρος Διαμαντόπουλος και παράλληλα έστειλε μήνυμα ,εμμέσως πλην σαφώς προς την απερχόμενη δημοτική αρχή, απευθυνόμενος «σε αυτούς που τις τελευταίες ημέρες τρέχουν και θα τρέξουν να “μαζέψουν” τα ασυμμάζευτα».

«Δεν θα βάλω την υπογραφή μου για να συγκαλύψω τις ατασθαλίες προηγούμενων ετών εάν και εφόσον υπάρχουν. Πρόθεσή μου είναι να ελέγξω τα πάντα και να δώσω στους δημότες όλη την εικόνα για το τι παραλάβαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Διαμαντόπουλος κάνοντας παράλληλα γνωστό πως έχει αρχίσει ήδη να ενημερώνεται για θέματα λειτουργίας του Δήμου.

Απαντώντας ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Λύρος κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι «με την πραγματοποίηση καταδρομικών εφόδων σε δημοτικές υπηρεσίες δίκην αστυνομικών επιχειρήσεων και με δημόσιες δηλώσεις ότι θα ξεσκεπάσει τις ατασθαλίες των προηγούμενων ετών, που δηλώνει σίγουρος ότι υπάρχουν».

Και διερωτήθηκε με νόημα «άραγε αφού λέει ότι τις γνώριζε, γιατί δεν τις ξεσκέπαζε όλα αυτά τα χρόνια;»  Περνώντας μάλιστα στην αντεπίθεση ο Κώστας Λύρος καλεί το νέο δήμαρχο Μεσολογγίου «αντί να σκορπά απειλές και τρομοκρατία με πρακτικές άλλων εποχών, τον συμβουλεύω να σκύψει πάνω στα προβλήματα του τόπου και να αρχίζει να εφαρμόζει οποίο πρόγραμμα έχει».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Μετεκλογικές παρενέργειες των προεκλογικών διεργασιών στην παράταξη Λύρου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ