ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΓ.Σ. Ηρακλής Αγρινίου: Με μεγάλη διάκριση, έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2022

Γ.Σ. Ηρακλής Αγρινίου: Με μεγάλη διάκριση, έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2022

Γ.Σ. Ηρακλής Αγρινίου: Με μεγάλη διάκριση, έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2022

Μια ακόμη διάκριση για τον Ηρακλή Αγρινίου κλείνοντας το 2022

Αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Α’ κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών Εlite που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 15 έως και τις 19 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου με δύο αθλητές τους Κατσικογιάννη Ιωάννη και Τσαντόπουλο Σωτήρη.

Ασημένιο μετάλλιο και κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κατηγορία 57 κιλών για τον Κατσικογιάννη Ιωάννη. Πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα για τον Τσαντόπουλο Σωτήρη σε μια απ’ τις κατηγορίες με τις πιο πολλές συμμετοχές.

Η διάκριση αυτή όπως δηλώνει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμάλης Γεώργιος έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων διακρίσεων των αθλητών -τριών του Ηρακλή Αγρινίου στην πυγμαχία σε πανελλήνια πρωταθλήματα (Πρωταθλητής Σύλλογος το 2022 στις Παγκορασίδες, μετάλλιο στο Παμπαίδων, μετάλλια στο under 22), δείχνοντας την ανοδική πορεία του Συλλόγου στο άθλημα.

Ο Γιώργος Καψιμάλης συγχαίρει τους αθλητές του τόσο για την διάκριση τους αλλά και για τις αξιοπρεπείς εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες που έδωσαν. Επίσης ευχαριστεί τον παλαίμαχο πρωταθλητή πυγμαχίας Κατσικογιάννη Παναγιώτη για την βοήθειά του.

Τέλος, μοιράζει συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος (αθλητές, προπονητές, διοίκηση).

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία για όλο τον κόσμο!

Νίκος Γκρίζης: Πρόταση να επενδύσει ο Δήμος σε θεματικό πάρκο στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ