ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔιακοπές ρεύματος σε τμήμα του Αγρινίου – «Δεν ειδοποιηθήκαμε» καταγγέλλουν πολίτες

Διακοπές ρεύματος σε τμήμα του Αγρινίου – «Δεν ειδοποιηθήκαμε» καταγγέλλουν πολίτες

Διακοπές ρεύματος σε τμήμα του Αγρινίου – «Δεν ειδοποιηθήκαμε» καταγγέλλουν πολίτες

«Προγραμματισμένη η διακοπή – έχουμε ειδοποιήσει» υποστηρίζει ο τοπικός ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε τμήμα της πόλης του Αγρινίου με πολίτες να καταγγέλλουν ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί για το γεγονός. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ οι διακοπές ήταν προγραμματισμένες και οι πολίτες είχαν ενημερωθεί. Αναλυτικά:
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αναγνώστης στο karvasaras.gr, «για άλλη μία φορά μας κόψαν το ρεύμα απροειδοποίητα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει συμβεί ξανά και ξανά. Ποιον ειδοποίησαν και πότε»;

Μάλιστα ο αναγνώστης κάνει λόγω και για ζημιές στις ηλεκτρικές συσκευές πολιτών από τις διακοπές ρεύματος με την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

«Από όταν έκανε απανωτά τις διακοπές με την κακοκαιρία έχουμε πρόβλημα σε ηλεκτρικές συσκευές όπως υπολογιστές, πλυντήρια κλπ. Θα μας αποζημιώσει κάποιος; Που θα βρούμε το δίκιο μας»;

Το karvasaras.gr επικοινώνησε με τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ ώστε να μάθει τι συνέβη και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπεύθυνος, πρόκειται για προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος, για την οποία μάλιστα έχουν ειδοποιηθεί οι πολίτες.

Πρόκειται για διακοπή ρεύματος από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι σε ένα συγκεκριμένο τμήμα για την αντικατάσταση υποσταθμού της ΔΕΗ που έχει βλάβη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά Αγρινίου, ενώ σε κάποιες ακόμη περιοχές που διεκόπη το ρεύμα, ήταν μόνο για περίπου 15 λεπτά το πρωί και θα γίνει άλλη μία μικρή διακοπή ρεύματος το μεσημέρι.

karvasaras.gr

Διάκριση αθλητών του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας σε αγώνες στα Γιάννενα (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr