ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΔιάγγελμα Κασσελάκη: Ανακοίνωσε εσωτερικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές των 4

Διάγγελμα Κασσελάκη: Ανακοίνωσε εσωτερικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές των 4

Διάγγελμα Κασσελάκη: Ανακοίνωσε εσωτερικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές των 4

«Διάγγελμα» Κασσελάκη μέσω Facebook – «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι άρρωστη – Δεν θα κάνω πίσω»

Κάθε ελπίδα – αν υπήρχε – για να βρεθεί έστω και τώρα μια γέφυρα επικοινωνίας με τα στελέχη του κόμματός του έκοψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης εν είδη διαγγέλματος επιτίθεται στους πάντες τόσο στους διαφωνούντες όσο και στην κυβέρνηση μιλώντας για «άρρωστη αξιωματική αντιπολίτευση» και για «στελέχη που προβάλλουν το ίδιο τους το κόμμα και τους συντρόφους τους το νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρό τους αλλά κυρίως προσβάλλουν τους εκατοντάδες χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες που ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Και τονίζει: «Δεν θα κάνω πίσω».

Μάλιστα, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του newsit.gr σύμφωνα με το οποίο θα προχωρούσε σε εσωτερικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές των τεσσάρων, λέγοντας: «Αύριο θα ζητήσω από την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος απευθείας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας. Εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Λάκης Λαζόπουλος: «Το να φύγει ο Τσακαλώτος είναι σαν να φεύγει μία σταγόνα από το ποτήρι νερό»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ