ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΈνα διαφορετικό και ίσως πιο σοβαρό σενάριο για το Πλατυγιάλι;

Ένα διαφορετικό και ίσως πιο σοβαρό σενάριο για το Πλατυγιάλι;

Ένα διαφορετικό και ίσως πιο σοβαρό σενάριο για το Πλατυγιάλι;

Για το λιμάνι του Πλατυγιαλιού έχει υπάρξει κατά καιρούς πλείστα όσα σενάρια αξιοποίησή του. Όμως είτε είχαν κάποια βάση, είτε όχι, είτε αφορούσαν Καταριανούς, είτε Αμερικανούς, είτε Λιβανέζους, σημασία έχει ότι κανένα δεν τελεσφόρησε.

Αυτή τη φορά πληροφορίες σχετικά με την πιθανή αξιοποίηση του λιμανιού στο Πλατυγιάλι Αστακού δημοσιοποίησε η οικονομική ιστοσελίδα newmoney.

Αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα : «Πάντως στο λιμάνι του Αστακού έρχεται «άσπρη μέρα», όπως μου λένε, αφού consortium προσώπων που προέρχονται από την κατασκευαστική «Αρχιρόδον» αλλά και αραβικών κεφαλαίων, έκλεισαν deal με την Alpha Bank και συζητούν τώρα και με την Τράπεζα Πειραιώς για να πάρουν τη δουλειά. Στόχος να αναδείξουν τον Αστακό σε τουριστικό λιμάνι με εξειδίκευση στο yachting. Καλές δουλειές.»

Επειδή στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για επενδυτικό ενδιαφέρον σε σχέση με το Πλατυγιάλι, αξίζει να παρατηρήσει κανείς ότι αυτή τη φορά σε αντίθεση με τα προηγούμενα σενάρια, όπου οι συζητήσεις φέρονταν να γίνονται ανάμεσα στο πιθανό επενδυτή και την εκάστοτε κυβέρνηση, γίνεται λόγος για συζητήσεις και για deal με τις ιδιοκτήτριες τράπεζες του λιμανιού. Γεγονός, που αν ισχύει, θα πρέπει να αξιολογηθεί ως η σοβαρότερη πιθανότητα να υπάρξει τελικά επενδυτής στο Πλατυγιάλι…

Εφημερίδα Συνείδηση

Πάτρα: «Είχα τον αδερφό μου, στην αγκαλιά μου αιμόφυρτο…» – Τα πρώτα λεπτά της σοκαριστικής παράσυρσης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr