ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ διαφορά του Σαββόπουλου με τους άλλους καλλιτέχνες

Η διαφορά του Σαββόπουλου με τους άλλους καλλιτέχνες

Η διαφορά του Σαββόπουλου με τους άλλους καλλιτέχνες

Την Τρίτη, ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε στον Παύλο Τσίμα και στήριξε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στο στόχαστρο των ανώνυμων τρολ ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προηγούμενη αφορμή για να επιτεθεί στον Σαββόπουλο ο διαδικτυακός «στρατός»  ήταν η ανοικτή και καθαρή στήριξή του προς την αμυνόμενη Ουκρανία, όταν δεν μάσησε τα λόγια του, όπως δεν τα μάσησε και στα τέλη του ’80 όταν πολέμησε τον Αυριανισμό και ο μόνος που του στάθηκε ήταν ο… Χατζηδάκις.

Φυσικά του επιτέθηκε και η Έλενα Ακρίτα με μια χυδαία ανάρτηση με τον ίδιο να παίζει με μια νεαρή χορεύτρια σε κάποιο από τα πολλά φεστιβάλ που έχει συμμετάσχει. Το μίσος των καλλιτεχνών σε όποιον ξεστρατίζει είναι γνωστό.

Το θέμα όμως είναι γιατί οι Μπισμπίκης, Τσανακλίδου, Κραουνάκης, Μποφίλιου, Δεληβοριάς, Μποστατζόγλου, Ακρίτα, Μιθριδάτης, Ζαραλίκος και τόσοι άλλοι δεν πειράζει να λένε ποιον θέλουν να κυβερνήσει;

Ενώ για τον Σαββόπουλο πειράζει;

“Το ζήτημα είναι μάλλον πιο απλό. Τους εκνευρίζει ότι δεν συνδικαλίζεται. Ότι ήταν πάντα -και έγινε ξανά- η ενοχλητική φωνή που χαλάει την ατμόσφαιρα στην κοίτη ενός υποκριτικού και σχεδόν κατ’ επάγγελμα «ηθικού πλεονεκτήματος» στο χώρο της τέχνης. Ότι χαλάει την πιάτσα”, έγραψε η Ματίνα Δελή κι έχει δίκιο…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Με τη διαφορά ότι ο διαγώνιος θα ξεκινήσει από τη Λαμία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ