Διαφήμιση και η κατάθεση στεφάνων

Διαφήμιση και η κατάθεση στεφάνων Η αλήθεια είναι ότι είδαμε σε κάποιες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιους βουλευτές, να καταθέτουν στεφάνι στις επίσημες εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

Διαφήμιση και η κατάθεση στεφάνων

Διαφήμιση και η κατάθεση στεφάνων

Η αλήθεια είναι ότι είδαμε σε κάποιες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιους βουλευτές, να καταθέτουν στεφάνι στις επίσημες εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Με ποιο πρωτόκολλο έγινε κάτι τέτοιο, κανείς δεν ξέρει, αφού η ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή τυπικά δεν υφίσταται από τη στιγμή που οι εκλογές δεν έχουν προκηρυχθεί.

Υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να δει κάποιος και την καταγγελία της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας για το γεγονός ότι δεν επετράπη σε αντιπροσωπεία της να καταθέσει στεφάνι στις εκδηλώσεις για την εθνικής επέτειο. Χωρίς να κατανομάζει κάνει λόγο για κάποιες τοπικές διοικήσεις, που ήταν αρνητικές στο αίτημά της.

Η ΟΝΝΕΔ περιορίστηκε απλώς να ευχαριστήσει το Δήμο Αγρινίου, που της επέτρεψε να καταθέσει στεφάνι, αλλά δυστυχώς δεν κατονόμασε τις δημοτικές αρχές που της έριξαν… πόρτα.

Τελικά όλα γίνονται για τη διαφήμιση. Αρνητική ή θετική, ίσως να μην έχει τόση σημασία. Όταν όμως είναι τζάμπα, είναι το καλύτερο!  Αλλά το χειρότερο όλων είναι πως στις προεκλογικές χρονιές όλα εκφυλίζονται, ακόμη και οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο.

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Πού φτάσαμε, Τζήμερος και Καρανίκας να λένε τα ίδια!