ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔιαδικτυακή Ημερίδα από το Οικονομικό Επιμελητήριο για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό

Διαδικτυακή Ημερίδα από το Οικονομικό Επιμελητήριο για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό

Διαδικτυακή Ημερίδα από το Οικονομικό Επιμελητήριο για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό

Διαδικτυακή Ημερίδα από το Οικονομικό Επιμελητήριο για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό

Το 10ο ΠΤ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση – επιμόρφωση των μελών του και των λογιστών φοροτεχνικών, διοργάνωσε διαδικτυακή ημερίδα την Παρασκευή 15/10/2021 με θέμα: «ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ – ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ 240 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ 420 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας παρουσίασαν και  απάντησαν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας.Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις. Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Οι συνάδελφοι οικονομολόγοι & λογιστές-φοροτεχνικοί  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους αρμοδίους για τον τρόπο λειτουργίας του Εξωδικαστικού Μηχανισμού και να λύσουν τις απορίες τους για την ορθή εφαρμογή του.

Απ.Κατσιφάρας: Ακούστε τα Καλάβρυτα και διορθώστε το λεύκωμα για τα 200 χρόνια

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr