ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔιαδικτυακή εκδήλωση από το ΤΕΕ με θέμα:“Aνάρτηση Δασικού Χάρτη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας”

Διαδικτυακή εκδήλωση από το ΤΕΕ με θέμα:“Aνάρτηση Δασικού Χάρτη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας”

Διαδικτυακή εκδήλωση από το ΤΕΕ με θέμα:“Aνάρτηση Δασικού Χάρτη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας”

Το ΤΕΕ  Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Aνάρτηση Δασικού Χάρτη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/02/2021, με ώρα έναρξης 19:00 και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν όλα τα δεδομένα, που αφορούν το Δασικό Χάρτη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και θα αναλυθούν μεταξύ άλλων, οι τρόποι ενστάσεων και αντιρρήσεων από τους πολίτες με τη συνδρομή των Μηχανικών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Αιτωλοακαρνανίας κ. Νικόλαος Μάζης, ενώ ομιλητής θα είναι ο κ. Σπυρίδων Βλάχος (Δασολόγος με Α’ Βαθμό) του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της εν λόγω Διεύθυνσης.

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση προς τον κ. Βλάχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα22/02/2021 και ώρα 20.00 να αποστείλουν e-mail στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (tee_ait@tee.gr) με το εξής κείμενο:

«Επιθυμώ να συμμετάσχω στη διαδικτυακή εκδήλωση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας «Aνάρτηση Δασικού Χάρτη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , Όνομα – Επίθετο».

Η αποστολή του ανωτέρω κειμένου είναι απολύτως απαραίτητη για την έγκαιρη εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του δε θα είναι δυνατή για τεχνικούς λόγους.

Αγρίνιο: Αυξήθηκαν οι νέοι ηλικιακά εθελοντές αιμοδότες [εικόνες]

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr