ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔιαχρονική αξία το «χωρίς καρέκλα» και «με καρέκλα»

Διαχρονική αξία το «χωρίς καρέκλα» και «με καρέκλα»

Διαχρονική αξία το «χωρίς καρέκλα» και «με καρέκλα»

Διαχρονική αξία το «χωρίς καρέκλα» και «με καρέκλα»

Κακά τα ψέματα ήταν πολύ αντιφατικό ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ να έχουν σηκώσει τόσο πολύ τους τόνους για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και να ψηφίζουν τα μισά σχεδόν άρθρα του νομοσχεδίου.

Ιδίως για το ΣΥΡΙΖΑ που είχαν χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο  «μητέρα των μαχών» η αντίφαση είναι ακόμη μεγαλύτερη. Την πήρε η Κυβέρνηση λοιπόν αυτή την πάσα και άρχισε το τρολάρισμα… Ίσως όχι άδικα.

Από την άλλη όμως η Κυβέρνηση υποτίθεται ότι αποζητά μια αντιπολίτευση σοβαρή θεσμική και που να μην λέει όχι σε όλα. Μάλιστα λένε ότι η ΝΔ είχε ψηφίσει αρκετά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί λοιπόν τώρα διαμαρτύρονται που ψηφίζουν κάποια άρθρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ όταν επιλέγει να ψηφίσει κάποια άρθρα, που έχει λόγο να τα ψηφίζει και άρα κάτι καλό υπάρχει στο νομοσχέδιο αυτό, δεν μπορεί να σηκώνει τόσο πολύ τους τόνους και να μιλά για τη μητέρα των μαχών… Είναι αντιφατικό αυτό.

Το θέμα είναι ότι γενικότερα το πολιτικό σύστημα της χώρας ζει και τρέφεται μέσα στις αντιφάσεις του. Στο «χωρίς καρέκλα» και «με καρέκλα», όπως εύλογα σχολιάζεται από τα social media.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο συντονισμός των αρμοδίων μεγαλύτερο πρόβλημα από το έλκος στα πλατάνια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr