ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΔήμος Μεσολογγίου: Νέος άμισθος Αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης

Δήμος Μεσολογγίου: Νέος άμισθος Αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης

Δήμος Μεσολογγίου: Νέος άμισθος Αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης

Νέος άμισθος Αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης  με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με αρμοδιότητες Κοινωνικής Πρόνοιας, ΚΕΠ, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Παραγωγικού Τομέα.

Νέος άμισθος Αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με αρμοδιότητες Κοινωνικής Πρόνοιας, ΚΕΠ, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Παραγωγικού Τομέα.

Ο Γιώργος Σωτηρακόπουλος  παραμένει Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας,  Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και εντεταλμένος Σύμβουλος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Με στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Αρχής με στελέχη άξια  και έμπειρα και προσβλέποντας στην όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του δήμου και των δημοτών, ο Δήμαρχος σε δήλωση του επισήμανε την άριστη συνεργασία με τον κ. Σωτηρακόπουλο η οποία συνεχίζεται με τον ίδιο άψογο τρόπο από τις σοβαρές θέσεις ευθύνης που συνεχίζει να υπηρετεί και τον ευχαρίστησε για αυτό.

Ευχήθηκε επίσης στον κ. Μπαλαμπάνη καλή επιτυχία ιδιαίτερα  στις ευθύνες που αφορούν τον ζωτικό για το Δήμο μας  τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης και οικονομίας,  τονίζοντας ότι προτεραιότητα της  Δημοτικής αρχής είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και μόνο πάνω στις αρχές της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας και της καλής συνεργασίας.

Στην Βουλή η τροπολογία για την ψηφιακή ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ