Δήμος Ναυπάκτου: Δημοπρατήθηκαν και εκτελέστηκαν έργα προϋπολογισμού 700.000 ευρώ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες τα έργα προϋπολογισμού 300.000 ευρώ στις ΤΚ του πρώην δήμου Ναυπάκτου. Τα έργα ήταν επιλογή των προέδρων και των γενικών συνελεύσεων…

rigani-nafpaktia

Ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες τα έργα προϋπολογισμού 300.000 ευρώ στις ΤΚ του πρώην δήμου Ναυπάκτου.

Τα έργα ήταν επιλογή των προέδρων και των γενικών συνελεύσεων των κατοίκων των κοινοτήτων και υλοποιήθηκαν με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Ναυπακτίας. Κάθε παρέμβαση, μικρή ή μεγάλη λύνει χρόνια προβλήματα στις τοπικές κοινότητες. Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα μέρος από τις εργασίες που έγιναν στις Τ.Κ. Δάφνης, Βλαχομάνδρας, Πιτσινέικων, Αφροξυλιάς, Σκάλας, Λυγιά, Βομβοκούς, Μαμουλάδας, Παλαιοχωρακίου, Νεοκάστρου, Ξηροπηγάδου, Ριγανίου και Βελβίνας.

Ταυτόχρονα νέο έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ έχει ήδη δημοπρατηθεί. Το έργο αφορά στις ίδιες κοινότητες του πρώην δήμου Ναυπάκτου και αφού έχει ήδη περάσει τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού συνεδρίου, αναμένεται στον επόμενο μήνα να υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο και να ξεκινήσει η υλοποίησή του. Οι εκπτώσεις στα δύο αυτά έργα, είναι της τάξης του 60%. Το ποσό που εξοικονομείται από τις εκπτώσεις χρησιμοποιείται σε νέα έργα που προγραμματίζονται προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων.

afroksulia

vomvokou

palaioxoraki

rigani

Λευκάδα: Παραχώρηση του Κέντρου Νεότητας στο Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων