ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΔευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας: Αποχαιρετιστήρια επιστολή Αθ. Σαρδέλη

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας: Αποχαιρετιστήρια επιστολή Αθ. Σαρδέλη

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας: Αποχαιρετιστήρια επιστολή Αθ. Σαρδέλη

Μετά από δύο χρόνια σχεδόν θητείας στη θέση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας ολοκληρώνεται ένας ακόμη υπηρεσιακός μου κύκλος. Για το λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τα στελέχη της εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας για τη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Κληθήκαμε μαζί να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες συνθήκες και πρωτόγνωρα προβλήματα που δημιούργησε η πρόσφατη πανδημία στην εκπαιδευτική πράξη. Χωρίς την υποστήριξη, την προθυμία, την υπομονή και την αφοσίωση στο υπηρεσιακό καθήκον όλων δεν θα πετυχαίναμε απτά αποτελέσματα.
Προσπαθήσαμε μαζί να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια παιδεία ανοικτή στην κοινωνία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και δικαιοσύνης, δίπλα στους μαθητές και στους συναδέλφους, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάντοτε υπέρ της εκπαίδευσης.
Με τη συμβολή των συνεργατών μου, διοικητικών και εκπαιδευτικών, καταφέραμε η λειτουργία της διοίκησης να διακρίνεται από διαλεκτική προσέγγιση, αμεροληψία και αντικειμενικότητα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, καθώς και τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών παρατάξεων στα Δ.Σ. των δύο Ε.Λ.Μ.Ε. της Περιφέρειάς μας για την ειλικρινή και δημιουργική συνεργασία μας , με στόχο την υπεράσπιση ενός σύγχρονου δημόσιου σχολείου ως βασικού πυλώνα του κοινωνικού κράτους. Πορευτήκαμε σε πνεύμα ενότητας, συνεργασίας, αλληλοαποδοχής και εκτίμησης.
Τέλος, θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω τους μαθητές , τους γονείς, τα μέλη και τους φορείς της τοπικής κοινωνίας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Εύχομαι σε όλους υγεία, καλή και δημιουργική πορεία

Πρέβεζα: Απομακρύνθηκε ο πλωτός γερανός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ