ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΔεύτερο comeback για τον «επτάψυχο» Κουρουμπλή

Δεύτερο comeback για τον «επτάψυχο» Κουρουμπλή

Δεύτερο comeback για τον «επτάψυχο» Κουρουμπλή

Δεύτερο comeback για τον «επτάψυχο» Κουρουμπλή

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποίησε την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2021, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε διαγράψει τον βουλευτή επειδή είχε κάνει κάποιες ακραίες αναφορές εντός της βουλής υποστηρίζοντας ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αφορμή την επιστημονική μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα.

«Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει» σχολίασε από την πλευρά της η ΝΔ, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να διατηρεί ψηλά στην ατζέντα του την επικαιροποιημένη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα.

Το βέβαιο είναι ότι ο πολιτικός από το Ματσούκι αποδεικνύεται πολιτικά επτάψυχος, αν αναλογιστεί κανείς ότι κέρδισε την έδρα στο εκλογοδικείο και τώρα με ένα δεύτερο come-back, αφού διαγράφηκε επέστρεψε στο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν μετά βαΐων και κλάδων…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αν στο ΣΥΡΙΖΑ πάψουν να έχουν και το ύφος «σωτήρα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ