ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΗ 2η μέρα του επιτυχημένου τουρνουά beach volley στο “Εmileon”-το απόγευμα οι τελικοί

Η 2η μέρα του επιτυχημένου τουρνουά beach volley στο “Εmileon”-το απόγευμα οι τελικοί

Η 2η μέρα του επιτυχημένου τουρνουά beach volley στο “Εmileon”-το απόγευμα οι τελικοί

Ολοκληρώνεται με την 2η ημέρα σήμερα το επίσημο τουρνουά beach volley στο Εmileon που για πρώτη φορά διεξήχθη στην πόλη του Αγρινίου ως επίσημη διοργάνωση Beach Volley που περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το απόγευμα στις 6 και στις 7 διεξάγονται οι τελικοί, πρώτα για μεικτά ζευγάρια και μετά στους άνδρες και γύρω στις 8 θα γίνουν οι απονομές και θα ακολουθήσει η λήξη του τουρνουά, με ακόμη περισσότερο κόσμο να αναμένεται στο Emileon.

Το γεγονός σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και συγκέντρωσε πλήθος αθλητών αλλά και φιλάθλων στις Εγκαταστάσεις του Emileon Πολυχώρος στο Δοκίμι, υπό την αιγίδα του “Α.Σ. Τρίτωνας” και  τη βοήθεια του “Emileon”, με την ονομασία “SATELITE EMILEON 2022 MIXED” για μεικτά ζευγάρια (1 άνδρας , 1 γυναίκα και ζευγάρια ανδρών)

Μετείχαν 32 αθλητές από Γιάννενα, Πρέβεζα, Ναύπακτο κ.α. και στους νικητές δίνονταν κύπελα, μετάλλια και δωροεπιταγές ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονταν εμφανίσεις (TOPS) για τους αγώνες, νερά και αναψυκτικά στη διάρκεια των αγώνων.

bv2

bv5

 

 

 

 

 

 

 

Για άλλη μια χρονιά δεν πήρε κανείς χαμπάρι την ιστορική Ναυμαχία στο Άκτιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ