ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΉταν η δεύτερη φορά!

Ήταν η δεύτερη φορά!

Ήταν η δεύτερη φορά!

Ήταν η δεύτερη φορά!

Ήταν τελικά, αυτή του περασμένου Σαββάτου, όχι η πρώτη, αλλά η δεύτερη φορά που συναντήθηκαν στο Αγρίνιο οι πρόεδροι των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ όλης της χώρας στο Αγρίνιο.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου έδωσε τη σχετική διευκρίνιση καθώς επί δικής του προεδρίας στο ΤΕΕ, όταν εγκαινιάστηκε το κτίριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ήταν που για πρώτη φορά βρέθηκαν στο Αγρίνιο οι πρόεδροι των Τμημάτων του ΤΕΕ από όλη τη χώρα.

Για εμάς τους υπολοίπους υποθέτουμε ο Γ. Παπαναστασίου να δικαιολογεί ,όταν μας διαφεύγει κάτι που ανάγεται σε εποχές προ του 2010. Ο ίδιος βέβαια έχει κάθε λόγο να θυμάται όχι μόνο γιατί ήταν τότε πρόεδρος του ΤΕΕ, αλλά και γιατί η παρουσία τότε των προέδρων των Τμημάτων του ΤΕΕ είχε συμπέσει με το ένα πολύ ευχάριστο γεγονός τα εγκαίνια του κτιρίου του ΤΕΕ, που είναι και οι μοναδικές (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) παλιές καπναποθήκες του Αγρινίου, που ανακατασκευάστηκαν. Εμείς μείναμε περισσότερο σ’ αυτό, οπότε για τα υπόλοιπα υποθέτουμε ο Δήμαρχος να δικαιολογεί τα…  κενά μνήμης.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Διάλογος με θέματα τριτοδεύτερα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ