ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ ΔΕΘ «γεννάει» λεφτά… ως συνήθως

Η ΔΕΘ «γεννάει» λεφτά… ως συνήθως

Η ΔΕΘ «γεννάει» λεφτά… ως συνήθως

Η ΔΕΘ «γεννάει» λεφτά… ως συνήθως

“Η κυβέρνησή μας έχει αποδείξει ότι δουλεύει με σχέδιο για κάθε παραγωγικό τομέα της ελληνική οικονομίας. Φέτος αυτή η επαγγελματική δουλειά φαίνεται ιδιαίτερα και στο κομμάτι του Τουρισμού”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κάνοντας λόγο για δημοσιονομικό περιθώριο για περαιτέρω μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας.

«Όσο διαρκεί η κρίση, αξιοποιώντας τον δημοσιονομικό χώρο που έχουμε, οτιδήποτε πετυχαίνουμε με την ανάπτυξη μετατρέπεται σε κοινωνικό μέρισμα για να στηρίξουμε τους πολίτες απέναντι στις συνέπειες της εισαγόμενης ακρίβειας.

Στη ΔΕΘ, αφού μετρήσουμε σωστά και ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πολύ συγκεκριμένα, ποια είναι εκείνα τα μέτρα στήριξης που μπορεί να περιμένει η κοινωνία».

Μα που αλλού θα ανακοινώνονταν μέτρα ενίσχυσης…;;; Στη ΔΕΘ! Σε έναν τόπο που πολλές φορές –ίσως όχι πάντα- αλλά σίγουρα τις περισσότερες φορές στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μοιράζονταν χρήματα, χαρίζονταν χρέη, σκίζονταν μνημόνια…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Γιώργος Βαρεμένος είναι ο Πίνδαρος των ανακοινώσεων των βουλευτών!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ