ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν τσακώθηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου αλλά… παραλίγο

Δεν τσακώθηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου αλλά… παραλίγο

Δεν τσακώθηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου αλλά… παραλίγο

Οι διαδικασίες στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου ολοκληρώθηκαν, βγήκε πρόεδρος, συγκροτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο, πάμε παρακάτω. Σωστά; Όχι ακριβώς.

Κατά την συνεδρίαση της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα υπήρχε μέσα στην αίθουσα και ένας… παρατηρητής που ήρθε μαζί με έναν εκλεγμένο στο συμβούλιο, ο οποίος επέμενε ότι μπορούσε να παραμείνει μέσα στην αίθουσα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν.

Το γεγονός δεν ήταν αποδεκτό από τον πρώην πρόεδρο Σωκράτη Κωστίκογλου που εξέφρασε την διαφωνία του λέγοντας ότι έχει πολλά χρόνια σε τέτοιες διαδικασίες και ..παρατηρητές δεν επιτρέπονται. Το αντεπιχείρημα ήταν ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος έτσι κάνει όταν εκλέγει μέλη σε κάποιο συνδικαλιστικό όργανο. Παρακολουθεί από κοντά τις διαδικασίες! Ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε…

Σε κάθε περίπτωση έγινε προσπάθεια να μην υπάρχουν εντάσεις αλλά θες το γεγονός αυτό, θες κάποιες επαναλαμβανόμενες ψηφοφορίες μέχρι να συγκροτηθεί το σώμα(γιατί δεν είχαν καταλάβει άπαντες πώς μοιράζονται οι θέσεις στις παρατάξεις), παραλίγο να γίνει το κακό. “Δεν αρχίζουμε καλά”, είπε σε κάποια φάση ο κ. Κωστίκογλου και αυτό πυροδότησε ένταση με τον νέο πρόεδρο κ. Χριστοδουλόπουλο, η οποία παραλίγο να ξεφύγει.

Τελικά επικράτησε ψυχραιμία κι από ότι μάθαμε την επόμενη μέρα ο νέος πρόεδρος προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να τονίσει ότι δεν ήθελε να υπάρξει ένταση στο συμβούλιο.

Για να δούμε πως θα πάει το πράγμα…

Εφημερίδα Συνείδηση

“Αγρίνιο Μπορείς”: Ο Παναγιώτης Καψάλης για την απώλεια του Ανδρέα Καλαμπαλίκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ