Δεν σκίζουν κιόλας οι celebrities στις ευρωεκλογές

Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, δεν τα πάνε και τόσο καλά όσο αναμενόταν από την φημολογία που είχε επικρατήσει

Δεν σκίζουν κιόλας οι celebrities στις ευρωεκλογές

Οι περισσότεροι αναλυτές και ενδιαφερόμενοι στάθηκαν χθες στο προβάδισμα που φαίνεται να διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει τον ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, με το ΠΑΣΟΚ να μένει στην τρίτη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό του politic.gr.

Η πραγματική είδηση όμως είναι οι δημοτικότητες που κατέγραψαν στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση οι διασημότητες, αυτοί που λέμε στα ελληνικά "celebrities".

Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, δεν τα πάνε και τόσο καλά όσο αναμενόταν από την φημολογία που είχε επικρατήσει.

Η ΝΔ αναμένεται να εκλέξει από 7 έως 8 ευρωβουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ από 3 έως 4 και το ΠΑΣΟΚ 3 ευρωβουλευτές.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ προηγείται η Βόζεμπεργκ Ελίζα με ποσοστό 34,5%. Ακολουθούν ο Μπελέρης Φρέντι (28,1%), ο Μεϊμαράκης Βαγγέλης (27,3%), ο Αυτιάς Γιώργος (20,4%), η Μελέτη Ελεονώρα (19%), ο Τσιόδρας Δημήτρης (17,9%), ο Δήμας Πύρρος (16,4%) και ο Κυμπουρόπουλος Στέλιος (15,9%).

Αντίστοιχα, στον ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Αρβανίτης Κώστας (42,3%) ενώ ακολουθεί ο Παππάς Νίκος (37,3%). Ο Φαραντούρης Νίκος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 36,5% και ακολουθεί η Μπεκατώρου Σοφία με 24,4%.

Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι "πρώτος με διαφορά" προς το παρόν, όπως εκτιμάτο, αλλά είναι άνετα στην 7άδα ή την 8άδα. Θα μου πεις είναι 5η η Ελεονώρα Μελέτη... Σωστό κι αυτό αλλά και πάλι δεν έχει συμβεί κάποιο σπουδαίο φαινόμενο.

Αντίστοιχα, στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ψηλά ο τέως μπασκετμπολίστας Παππάς αλλά η Μπεκατώρου μπορεί να μην εκλεγεί παρά την τρομακτική προβολή.

Να μην πούμε για τον υποψήφιο που προέρχεται από το...Survivor που δεν ανιχνεύεται καν...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάθανε πως είμαστε μπόσικοι, θυμήθηκαν και τη Μπουμπουλίνα!

Το θέμα για την Ελλάδα είναι να δει ποιος κινεί τα νήματα στις συντονισμένες κινήσεις εναντίον της