ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΔεν πήγε πολύ μακριά η… βαλίτσα

Δεν πήγε πολύ μακριά η… βαλίτσα

Χθες η Super League αποφάσισε για την τύχη της 6ης αγωνιστικής η οποία αναβλήθηκε και ενώ ήταν σχεδόν δεδομένο πως το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει με τα ματς της 7ης αγωνιστικής. Ωστόσο υπήρχε θέμα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ημέρα Τετάρτη για την εμβόλιμη πλέον (6η) αγωνιστική, καθώς  η πιο κοντινή επιλογή ήταν στα τέλη Ιανουαρίου. Εν τέλει οι αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής θα γίνουν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου.

Όπως έχουμε αναφέρει και πριν λίγες μέρες άνθρωποι της Λίγκας διέρρεαν πως υπάρχει κι ένα «παράθυρο», ώστε να μην μετατεθεί τόσο μακριά χρονικά και αυτό αποφάσισαν. Την ημερομηνία αυτή επρόκειτο να γίνουν οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου, η οποία όμως  αναβλήθηκε και  τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν  σε άλλη ημερομηνία, πιθανόν  στις 28 Δεκεμβρίου.

 

Τέλη Ιανουαρίου υπήρχε κενή Τετάρτη για να διεξαχθεί η αναβληθείσα 6η αγωνιστική της Super League, όμως άνθρωποι της Λίγκας διέρρεαν πως υπάρχει κι άλλη επιλογή, ένα «παράθυρο», ώστε να μην μετατεθεί τόσο μακριά χρονικά και αυτό επέλεξαν.

Έτσι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την έβδομη αγωνιστική το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο  και η έκτη  αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου. Την ημερομηνία αυτή επρόκειτο να γίνουν οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου, η οποία αναβλήθηκε και  τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν  σε άλλη ημερομηνία, μάλλον στις 28 Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός πρέπει να είναι ικανοποιημένος απ’ αυτή την απόφαση, καθώς ήταν στις 14 ομάδες που ψήφισαν αυτή την επιλογή. Αντίθετα ο αντίπαλός του, Παναθηναϊκός,  δεν ψήφισε υπέρ, ούτε οι ΠΑΟΚ (παίζει στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό), Ατρόμητος και Ξάνθη.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr