ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΔεν «κλωτσάει» κανένας

Δεν «κλωτσάει» κανένας

Δεν «κλωτσάει» κανένας

Κανένας αγώνας Εθνικής Κατηγορίας ή τοπικού  πρωταθλήματος δεν θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, λόγω πένθους για τον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού. Κι επειδή τα μόνα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη  και  αφορούν την περιοχή μας είναι του ποδοσφαίρου, αυτά είναι που αφορά αυτή η απόφαση. Φυσικά δεν θα γίνει και το ματς του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή, χωρίς να έχει διευκρινιστεί έως χθες το απόγευμα ποια θα είναι η τύχη αυτής της αγωνιστικής.

Το πρώτο από τα δύο επικρατέστερα σενάρια ήταν  η διεξαγωγή των ματς της 6ης αγωνιστικής στην πρώτη διαθέσιμη εμβόλιμη  ημερομηνία (Τετάρτη), όμως αυτή αργεί. Το φιλικό που έχει κλείσει η Εθνική με την Ρωσία στις 19 Νοεμβρίου αποκλείει τις διαθέσιμες  ημερομηνίες 18 και 19 Νοεμβρίου. Το αμέσως επόμενο κενό  διήμερο στις 27-28 Δεκεμβρίου δεν γίνεται να οριστούν αγώνες αφού είναι προγραμματισμένη η διακοπή λόγω Χριστουγέννων. Έτσι η πρώτη διαθέσιμη  Τετάρτη είναι στις  28 Ιανουαρίου.

Το  δεύτερο σενάριο ήταν  να  συνεχίσει όλο το πρόγραμμα κανονικά, δηλαδή από το σαββατοκύριακο 18 και 19/10 να πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική και να ακολουθήσουν οι επόμενες. Πάντως κάποιοι μιλούσαν για «παραθυράκι» ώστε να αναβληθεί η προσεχής 6η αγωνιστική, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί τόσο αργά.

 

Όσο για τα πρωταθλήματα της Αιτωλοακαρνανίας η ΕΠΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την αναβολή των αγώνων (και του Παιδικού) που προφανώς θα μεταδοθούν απλά μια εβδομάδα αργότερα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr