Δεν ετοιμάζει αλλαγές

Τους παίκτες που παρέταξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δείχνει να προτιμά ο Χάβος και για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, με προϋπόθεση βέβαια να μην υπάρξουν δυσάρεστα απρόοπτα. Ο προπονητής του Παναιτωλικού έχει δείξει ξεκάθαρα αυτή του την επιλογή στις προπονήσεις.

Εκείνο που διαφοροποιείται είναι ορισμένα πράγματα που ζητάει τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία. Θέλει να μεταφέρει τη κυκλοφορία της μπάλας ακόμα πιο κοντά στην αντίπαλη εστία, την άμυνα να παίρνει κάποια μέτρα στο γήπεδο και είναι πολύ πιθανό να δούμε πίεση μέσα στην αντίπαλη άμυνα από κεντρώους και επιθετικούς, εάν αυτή δεν διασπαστεί και δεν έλθει κάποιο γκολ. Επίσης δίνεται βάρος στις στημένες φάσεις στον αμυντικό τομέα, καθώς τα δύο τελευταία ματς ο Παναιτωλικός δέχθηκε γκολ από τέτοιες φάσεις και ο αντίπαλος της Κυριακής παρουσιάζεται ισχυρός στον αέρα.

Διαφωνίες για Μάντζιο

Ο Πανθρακικός θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο με το θέμα του προπονητή του, Άκη Μάντζιου, να αιωρείται. Την Δευτέρα δεν βγήκε από τα αποδυτήρια να προπονήσει την ομάδα του, συζητώντας με μέλη της Διοίκησης. Όλοι περίμεναν την απομάκρυνσή του με βασικό παράπονο τις μέτριες εμφανίσεις και όχι αυτά κάθε αυτά τα αποτελέσματα. Τελικά ο Μάντζιος μένει, χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως είναι το ίδιο σταθερός στη θέση του. Πολλοί από το εσωτερικό της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια δεύτερη ευκαιρία, που ίσως να αρθεί αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Αγρίνιο.
Όλα αυτά έχουν σημασία για τον Παναιτωλικό καθώς, στην περίπτωση που οι παίκτες του Πανθρακικού θέλουν να στηρίξουν τον προπονητή τους, θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση της Κυριακής. Εάν, όμως, δεν το βλέπουν έτσι καθίσταται πολύ πιθανό η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr