ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαLifestyleΦοίβος Δεληβοριάς: Τα τραγούδια πια είναι σεξιστικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά

Φοίβος Δεληβοριάς: Τα τραγούδια πια είναι σεξιστικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά

Φοίβος Δεληβοριάς: Τα τραγούδια πια είναι σεξιστικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά

«Σκουπίδια» χαρακτήρισε ο Φοίβος Δεληβοριάς τα περισσότερα από τα τραγούδια που ακούγονται αυτή την εποχή θεωρώντας τα σεξιστικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά, ενώ τόνισε πως η τραπ είναι μια «τάση που θα περάσει.

Χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του ο τραγουδοποιούς Φοίβος Δεληβοριάς, μίλησε για την εποχή που κυριαρχεί αυτή την εποχή χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στην τραπ μουσική την οποία χαρακτήρισε ως «τάση που θα περάσει».

Ειδικότερα, ο Φοίβος Δεληβοριάς σημείωσε πως: «και τις χρονιές που έγραφα μικρός τραγούδια και τα έβγαζα υπήρχαν άθλια τραγούδια και υπήρχαν και καλά τραγούδια των οποίων ήμουν οπαδός. Το ίδιο συμβαίνει κάθε χρονιά από τότε μέχρι τώρα. Δηλαδή θα ανακαλύψω 30, 40 τραγούδια που θα τα βρω καταπληκτικά και πολύ σκουπίδι τριγύρω. Απλώς τώρα το σκουπίδι, τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει μια πιο επιθετική και καθαρά κυνική μορφή».

«Πια είναι τόσο πολύ σεξιστικά, τόσο πολύ ομοφοβικά και τόσο πολύ ρατσιστικά και με τέτοιου τύπου τρόπο… Ότι είμαι 17 χρονών και το όνειρο μου είναι σακούλια με χιλιάρικα! Αυτό το πράγμα είναι ένα σημείο των καιρών που έχει να κάνει με την παγκόσμια κατάσταση και τον τρόπο που πάει ο πλανήτης και μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά» τόνισε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

«Σκουπίδι για μένα είναι αυτό το οποίο αποβάλλεται εύκολα από τη ζωή και την πραγματικότητα» συμπλήρωσε ο τραγουδοποιός.

 

 

πηγή: reader.gr

 

 

 

 

 

 

 

Ενεργειακή τρέλα: Πλυντήριο και μαγείρεμα μόνο πρωί και σβηστά τα φώτα… όταν δεν φυσάει!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ