ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔείτε την από καρδιάς ανάρτηση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου για τη Γιορτή της Μητέρας

Δείτε την από καρδιάς ανάρτηση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου για τη Γιορτή της Μητέρας

Δείτε την από καρδιάς ανάρτηση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου για τη Γιορτή της Μητέρας

“…οι λέξεις δεν αρκούν για να μπορέσουμε ποτέ να πούμε όλα αυτά που νιώθουμε για εκείνη…”

Μια από καρδιάς ανάρτηση έκανε στο Facebook ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου, που μέσα από το έργο του και την ενεργό του δράση έχει προσφέρει καταφύγιο σε δεκάδες μανάδες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη σημασία της μάνας στη ζωή μας. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Φρόυντ: «Δεν είναι ένα πράγμα, είναι η μητέρα σου». Γι’αυτό και οι λέξεις δεν αρκούν για να μπορέσουμε ποτέ να πούμε όλα αυτά που νιώθουμε για εκείνη. Ούτε για να την ευχαριστήσουμε για όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει για εμάς.
Η αγάπη της μάνας είναι ένας βροντερός καταρράκτης και ένα αστείρευτο πηγάδι. Μπορούμε μόνο να ευχαριστούμε την τύχη μας που μας έτυχε μια τέτοια μάνα.
Ακριβώς αυτό θέλησαν να αποτυπώσουν στο χαρτί με λίγα λόγια από την καρδούλα τους τα παιδιά μας στις γενναίες μανούλες τους που στέκονται ως φύλακες άγγελοι κοντά τους Αυτές τα προστάτεψαν και τα γλίτωσαν από την καταιγίδα της βίας αλλά και αυτές παίρνοντάς τα από το χέρι θα φτιάξουν τη νέα ,όμορφη ζωή που αξίζουν!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες….!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη σημασία της μάνας στη ζωή μας. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Φρόυντ: «Δεν είναι…

Posted by Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου on Saturday, 8 May 2021

Φωτό: Shutterstock

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Απόπειρα βιασμού καταγγέλλει ένα από τα θύματα του 22χρονου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr