ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΔείτε σε βίντεο από ψηλά την εξέλιξη των έργων στο τμήμα Άκτιο – Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας

Δείτε σε βίντεο από ψηλά την εξέλιξη των έργων στο τμήμα Άκτιο – Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας

Δείτε σε βίντεο από ψηλά την εξέλιξη των έργων στο τμήμα Άκτιο – Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας

Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του τμήματος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος. Η πρώτη παράδοση του ενός από τους δύο άξονες προετοιμάζεται στο έργο της διπλής οδικής σύνδεσης Λευκάδας.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο τέλος Νοεμβρίου η παράδοση του τμήματος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος, αυτό φαίνεται να μετατοπίζεται για τέλη του 2022 αρχές 2023. Τα έργα σε αυτό το τμήμα είναι πολύ προχωρημένα και όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο drone απομένει η ασφαλτόστρωση, η σήμανση, τα στηθαία ασφαλείας κ.α. για να μπορέσει να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Στο τμήμα Άκτιο – Άγιος Νικόλαος μήκους 5 χιλιομέτρων, πέρα από τις εργασίες για την αναβάθμιση του δρόμου, προχωρά και το συνοδό έργο που είναι ο αγωγός ύδρευσης που κατασκευάζεται παράλληλα. Ο αγωγός ύδρευσης έρχεται από την περιοχή της Πρέβεζας και θα βελτιώσει την υδροδοτική παροχή του νησιού της Λευκάδας.

Με την ολοκλήρωση της διπλής οδικής σύνδεσης της Λευκάδας με Βόνιτσα και Άκτιο θα βελτιωθεί η πρόσβαση στην Ιονία οδό μέσω της Αμβρακίας οδού (Άκτιο-Αμβρακία) αλλά και για το αεροδρόμιο του Ακτίου την Πρέβεζα και την Ήπειρο γενικότερα!

Προσαγωγές μετά από επεισόδιο στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ