ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Ζευγάρι απατεώνων ανοίγει πόρτες και μπαίνει σε αυτοκίνητα που σταματούν στο φανάρι

Δυτική Ελλάδα: Ζευγάρι απατεώνων ανοίγει πόρτες και μπαίνει σε αυτοκίνητα που σταματούν στο φανάρι

Δυτική Ελλάδα: Ζευγάρι απατεώνων ανοίγει πόρτες και μπαίνει σε αυτοκίνητα που σταματούν στο φανάρι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στα Ταμπάχανα 

Ένα ζευγάρι, ηλικίας περίπου 60 ετών, εισέβαλλε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρή γυναίκα και ζήτησαν χρήματα. Οι επιτήδειοι φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που έδρασαν κατά αυτόν τον τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες στέκονται στα φανάρια στα Ταμπάχανα και όταν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία εισβάλλουν μέσα σε ΙΧ με τον άνδρα να αναφέρει ότι η γυναίκα του δεν αισθάνεται καλά και ότι χρειάζεται χρήματα προκειμένου να την μεταφέρει με ταξί στο νοσοκομείο.

Στην κυριολεξία μπούκαραν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα και άρχισαν να της ζητούν χρήματα για να πανε στο νοσοκομείο. Εκείνη την ώρα περίοικοι, οι οποίοι έχουν παρατηρήσει την δράση τους κατάφεραν με τη βία να τους βγάλουν απο το αυτοκίνητο, με την οδηγό να φεύγει πανικόβλητη με ανοικτές τις πόρτες του ΙΧ. Το ζευγάρι των απατεωνων κατάφερε να ξεφύγει.

Η δράση τους όμως δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καταγγελίες επισκέπτονται ψησταριές της ευρύτερης περιοχής και αφού φάνε «σκηνοθετούν» καβγά μεταξύ τους με συνέπεια λόγω της αναστάτωσης να καταφέρνουν να φύγουν χωρις να πληρώσουν τον λογαριασμό.

tempo24.gr

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια – Τι προβλέπεται

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr