ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔΑΚ Αγρινίου: Παράπονα για τη θερμοκρασία στις πισίνες

ΔΑΚ Αγρινίου: Παράπονα για τη θερμοκρασία στις πισίνες

ΔΑΚ Αγρινίου: Παράπονα για τη θερμοκρασία στις πισίνες

ΔΑΚ Αγρινίου: Παράπονα για τη θερμοκρασία στις πισίνες επισημαίνει η εφημερίδα “Συνείδηση”, στην οποία: «Η θερμοκρασία ελέγχεται με ηλεκτρονικό θερμόμετρο» αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρ. Ζαρκαβέλης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες Αγρινιώτισσες και Αγρινιώτες, καθώς η άθληση πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας και «σημείο αναφοράς» είναι το ΔΑΚ.

Αρκετοί από αυτούς που επισκέπτονται καθημερινά ή πολύ συχνά το ΔΑΚ Αγρινίου ενδιαφέρονται για τις πισίνες που διαθέτει, μια των 700 κυβικών και μια των 200 κυβικών. Ωστόσο, τουλάχιστον εδώ και δύο εβδομάδες με 20 ημέρες κατά τις απογευματινές ώρες γονείς και αθλητές συλλόγων που κάνουν χρήση της μικρής, αλλά και κυρίως της μεγάλης πισίνας διαμαρτύρονται για τη θερμοκρασία του νερού και πως αυτό είναι κρύο!

Κατά τις πρωινές ώρες που το ΔΑΚ το επισκέπτονται μαθητές σχολείων του Δήμου Αγρινίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «άθληση για όλους», δεν τέθηκε ουδέποτε ζήτημα κρύου νερού, το απόγευμα όμως που η χρήση είναι ευρύτερη, δεδομένου πως κολυμπούν πολλά περισσότερα άτομα, φαίνεται πως τα παράπονα πέφτουν «βροχή»!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης μιλώντας στη «Σ» τόνισε:

ΔΑΚ Αγρινίου: Παράπονα για τη θερμοκρασία στις πισίνες
Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης

«πως η θερμοκρασία ελέγχεται με ηλεκτρονικό θερμόμετρο και αυτό μπορεί να το ελέγξει ο καθένας», ενώ συμπλήρωσε πως θα ελέγχει η υπόθεση, καθώς δεν υπήρξε κανένα παράπονο προς τον ίδιο και κυρίως την Διοίκηση του ΔΑΚ.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζαρκαβέλης τόνισε: «διαθέτουμε δύο πισίνες, μια των 700 κυβικών και μια των 200 κυβικών. Η θερμοκρασία ελέγχεται καθημερινά και στις δύο πισίνες με ηλεκτρονικό θερμόμετρο. Η θερμοκρασία είναι στην μεγάλη πισίνα 25,5 βαθμούς με 26 βαθμούς, ενώ η βάση είναι οι 24 βαθμοί, ενώ η θερμοκρασία στη μικρή πισίνα είναι οι 28 βαθμοί, διότι αυτή χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς σκοπούς συνανθρώπων μας. Συνεπώς η θερμοκρασία ελέγχεται με ηλεκτρονικό θερμόμετρο και αυτό μπορεί να το ελέγξει ο καθένας. Πιθανόν λόγω της διαφοράς της θερμοκρασίας, λόγω της απότομης αλλαγής του καιρού τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες που μια βρέχει, μια σταματάει η βροχή να υπάρχει ένα θέμα, αλλά δεν οφείλεται στην θερμοκρασία του νερού από τις πισίνες. Δεν υπάρχει λόγος να μην είναι ζεστό το νερό σε καμία από τις δύο πισίνες, δεν αντιμετωπίσαμε δηλαδή κάποια βλάβη, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κάποια μηχανική δυσλειτουργία, ενώ δεν είχαμε καμία απολύτως όχληση από τους χρήστες που κολυμπούν είτε το πρωί, είτε και το απόγευμα που συγκεντρώνεται περισσότερος κόσμος. Από την στιγμή που η θερμομέτρηση του νερού γίνεται ηλεκτρονικά δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε, απλά να το ελέγχουμε συνεχώς για να το επαληθεύουμε. Επίσης, δεν τίθεται θέμα καυσίμου για τη λειτουργία της πισίνας, της μικρής ή της μεγάλης, αλλά οφείλουμε να το ελέγξουμε, όπως και αν έχει, ώστε να βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση”

ΧΥΤΑ Παλαίρου: Χωρίς απόφαση για το “εντέλλεσθε” Σκρέκα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ