ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΔάφνη Ναυπακτίας: Με την πρώτη βροχή ο δρόμος γίνεται λίμνη και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους

Δάφνη Ναυπακτίας: Με την πρώτη βροχή ο δρόμος γίνεται λίμνη και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους

Δάφνη Ναυπακτίας: Με την πρώτη βροχή ο δρόμος γίνεται λίμνη και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους

Απίστευτο και όμως Ελληνικό στην Δάφνη Ναυπακτίας.

Πριν λίγα χρόνια είχε κατασκευαστεί τοιχίο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Δάφνη χωρίς να ληφθούν μέτρα για την διοχέτευση των ομβρίων υδάτων με αποτέλεσμα με την πρώτη βροχή ο δρόμος να γεμίζει νερό και οι άνθρωποι που έχουν το σπίτι τους στο σημείο να μην μπορούν να μπούν σε αυτό. Σε ερώτηση που κάναμε στον πρόεδρο της κοινότητας μας είπε ότι είναι πρώτο θέμα στο τεχνικό πρόγραμμα και οτι έχει κάνει ότι χρειάζεται για να προχωρήσει το συντομότερο.

Το πρόβλημα όμως είναι γιατί καθυστερεί, κοντεύουμε να φτάσουμε στα μέσα Σεπτέμβρη και οι βροχές δεν έχουν έρθει ακόμη. Για πόσο καιρό οι κάτοικοι της περιοχής θα ταλαιπωρούνται για ένα λάθος που είχε γίνει παλαιότερα στην κατασκευή του τοιχίου και το “πληρώνουν” άλλοι μέχρι και σήμερα. Θα πρέπει οι αρμόδιοι άμεσα να δώσουν λύση γιατί στο τεχνικό πρόβλημα μπορεί να είναι όμως μπορεί να περάσουν κι άλλα χρόνια και να μην έχει γίνει τίποτα.

nafpaktianews.gr

Αργοναύτες Αγρινίου: Συνεργασία με την One Team για προγράμματα κοινωνικοποίησης και αθλητισμού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ