ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔ. Ράπτης: «Η ΔΕΗ βάζει ‘ταφόπλακα’ στους αγρότες της Κατοχής»

Δ. Ράπτης: «Η ΔΕΗ βάζει ‘ταφόπλακα’ στους αγρότες της Κατοχής»

Δ. Ράπτης: «Η ΔΕΗ βάζει ‘ταφόπλακα’ στους αγρότες της Κατοχής»

«Η καλλιεργητική περίοδος ολοκληρώνεται και μαζί με αυτήν οι κόποι τόσων ανθρώπων της περιοχής είναι ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή», αναφέρει σε δήλωση του ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβουλος Μεσολογγίου Δημήτρης Ράπτης με αφορμή το κατέβασμα του διακόπτη από τη ΔΕΗ στον ΤΟΕΒ Κατοχής.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η χρονική στιγμή όπου πραγματοποιείται η συγκεκριμένη ενέργεια από την πλευρά της ΔΕΗ δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους εκατοντάδες παραγωγούς της περιοχής. Μια «στροφή» πριν την λήξη της καλλιεργητικής περιόδου δίνεται το τελειωτικό χτύπημα στους παραγωγούς. Το χτύπημα αυτό έρχεται να προστεθεί σε τόσες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί τα 2 τελευταία χρόνια, μειωμένη ζήτηση προϊόντων λόγω covid19, ανατιμήσεις γεωργικών εφοδίων – πετρελαίου και φυσικά τις φυσικές καταστροφές λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Είναι χρέος της πολιτείας να σταθεί για μια φορά αρωγός στο πλευρό των ανθρώπων αυτών που μοχθούν καθημερινά μέσω της ενασχόλησης τους με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Ας μην μπει η «ταφόπλακα» στην οικονομία της περιοχής μας».

Εφημερίδα Συνείδηση

Η Φρανκφούρτη μπορεί να ανοίξει το παράθυρο για πρόωρες εκλογές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr