ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔ. Κωνσταντόπουλος: «Η διοίκηση του Νοσοκομείου αποδείχθηκε ανεπαρκής»

Δ. Κωνσταντόπουλος: «Η διοίκηση του Νοσοκομείου αποδείχθηκε ανεπαρκής»

Δ. Κωνσταντόπουλος: «Η διοίκηση του Νοσοκομείου αποδείχθηκε ανεπαρκής»

Δ. Κωνσταντόπουλος : «Η διοίκηση του Νοσοκομείου αποδείχθηκε ανεπαρκής»

Τη δική του εκτίμηση έκανε για τα τεκταινόμενα στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με αφορμή τα μεγάλα ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου. Ζητά τη διερεύνηση του θέματος, αλλά αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι χαρακτηρίζει ανεπαρκή τη διοίκηση του Νοσοκομείου και με νόημα προσθέτει ότι «κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο, αφού τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει επί δύο έτη και επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας».

Αναλυτικά το σχόλιό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου:

«Τα ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου είναι ανησυχητικά, με σημαντική διαφορά στατιστικά από τον μέσο όρο άλλων Νοσοκομείων της χώρας. Η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου αποδείχθηκε ανεπαρκής και τις συνέπειες υφίστανται οι ασθενείς COVID-19 της Αιτωλοακαρνανίας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο, αφού τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει επί δύο έτη και επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Τα προβλήματα οργάνωσης του Νοσοκομείου Αγρινίου ορατά, ενώ την ίδια στιγμή η παθολογική κλινική παραμένει υποστελεχωμένη, με σοβαρές ελλείψεις. Καλές οι μεγαλόπνοες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το ΕΣΥ, αλλά όταν η διοίκηση είναι αναποτελεσματική και οι πόροι ανεπαρκείς, τα Νοσοκομεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών.

Σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη ζήτησα την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου για τη διερεύνηση του ζητήματος και την απόδοση των ευθυνών που αναλογούν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Μάλιστα, τα σοβαρά προβλήματα των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου καθώς και των Κέντρων Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, έχω θέσει κατ’επανάληψη στον Υπουργό Υγείας με ερωτήσεις μου.

Προτεραιότητα για όλους μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες από το ΕΣΥ, ώστε να αισθάνονται ασφάλεια».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το «φρένο» του Στ. Μερμίγκη στη «διολίσθηση» ενός συνολικού αναθέματος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr