ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓια ένα χρόνο απραξίας από την Περιφερειακή Αρχή μιλά ο Απ. Κατσιφάρας

Για ένα χρόνο απραξίας από την Περιφερειακή Αρχή μιλά ο Απ. Κατσιφάρας

Για ένα χρόνο απραξίας από την Περιφερειακή Αρχή μιλά ο Απ. Κατσιφάρας

Τι κι αν πρόσφατα ο πρώην Περιφερειάρχης βρέθηκε στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη στο Θέρμο για να κόψουν μαζί την κορδέλα του νέου Λυκείου… Τι κι αν ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε μια κίνηση πολιτικής αβροφροσύνης και όχι μόνο αναγνώρισε τη συμβολή του Απόστολου Κατσιφάρα στο συγκεκριμένο έργο, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας δεν απεμπολεί τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα.

Έτσι πέρασε από τη βάσανο της κριτικής του τα όσα είπε προχθές στον Πύργο ο Νεκτάριος Φαρμάκης παρουσιάζοντας τα εκεί έργα της Περιφέρειας.

«Η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη εγκαινίασε και επισήμως την πολιτική των χαμηλών προσδοκιών μετά από ένα χρόνο απραξίας» σχολίασε ο Απ. Κατσιφάρας και πρόσθεσε ότι «ο κ. Φαρμάκης ανακοίνωσε μια «νέα γενιά» μελλοντικών έργων, τα οποία παρά την αναγκαιότητά τους, δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και της παραγωγής. Καμία αναφορά, καμία προσπάθεια, καμία ανάληψη ευθύνης για τα μεγάλα και κρίσιμα ανοικτά θέματα της Ηλείας». Φέρνοντας ως παράδειγμα το δρόμο Πατρών – Πύργου – Καλό Νερό – Τσακώνα, την επαναλειτουργία του Τρένου Πάτρα – Πύργος, τους αργούς ρυθμούς στην  Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Πύργος Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία και μια σειρά από μερικά ακόμη κορυφαία θέματα για την Ηλεία, ο Απόστολος Κατσιφάρας επαναλαμβάνει την κριτική περί οικειοποίησης των έργων της προηγούμενης διοίκησης της Περιφέρειας.

«Κατά τα άλλα πέρασε ένας χρόνος φωτογραφίζοντας έργα που ήταν έτοιμα προσπάθειας καπηλείας των έτοιμων έργων εγκαθίδρυσης του ρουσφετιού, του παραγοντισμού και των συμπληρωματικών συμβάσεων ως κανόνα και όχι ως εξαίρεση, διαξιφισμού των στελεχών της περιφερειακής αρχής για μια φωτογραφία που θα διαλαλεί «το κατόπιν ενεργειών μου» αναφέρει ο Απ. Κατσιφάρας και προσθέτει : «Πέρασε ένας χρόνος στο μότο «καθυστερώ, χρονοτριβώ και τα παρουσιάζω δικά μου». Ένας χρόνος χωρίς Ισχυρό και αυτόνομο Αυτοδιοίκητό πλαίσιο Διεκδίκησης. Χωρίς Όραμα, Στρατηγική και Σχέδιο. Εμείς είμαστε εδώ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να υπερασπιστούμε το έργο μας, να αναδείξουμε τις αδυναμίες αστοχίες και παραλήψεις της περιφερειακής αρχής, να στηρίξουμε τα θετικά και να αναδείξουμε τα προβλήματα των πολιτών, να κάνουμε αυστηρή κριτική και αντιπολίτευση. Πάντα πάνω σε αξιακό πλαίσιο και σε κρίσιμα θέματα, να ανοίξουμε νέους δρόμους για την νέα γενιά και να δώσουμε ελπίδα και οξυγόνο στην κοινωνία».

Εφημερίδα Συνείδηση

Σπ. Λιβανός: «Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr