ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στο Αγρίνιο

Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στο Αγρίνιο

Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στο Αγρίνιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα συμμετέχει και φέτος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης μας με την Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 8:00 έως τις 14:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑμε την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου  του Γενικού Νοσοκομείου Αιτ/νίας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη», υπενθυμίζοντας ότι  η προσφορά σε όσους το χρειάζονται δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, ώρες 8:00 έως 20:00.

Ευχαριστούμε για την συνδιοργάνωση: τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αιτ/νίας και τον Σύλλογο Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτ/νίας.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς: το ζαχαροπλαστείο Vrekos Pastry, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, την Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος, την Kapellakis Sound και τη FIRMA Επιγραφές.

Δεν ξεχνάμε αυτά τα Χριστούγεννα να κάνουμε το πολυτιμότερο δώρο στο συνάνθρωπό μας. Τα παιδιά είναι δυνατά, μα δε μπορούν να πάνε μόνα στη μάχη, σήμερα και κάθε μέρα ζητούν την ελπίδα μέσα από τη δική σου αγάπη!

Χριστουγεννιάτικη έκθεση βιβλίου στη Χριστιανική Ένωση Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr