ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΧριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο… για να σπάσει η «μαυρίλα» της πανδημίας

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο… για να σπάσει η «μαυρίλα» της πανδημίας

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο… για να σπάσει η «μαυρίλα» της πανδημίας

Στολισμένη η πόλη, στολισμένα τα σπίτια για να σπάσει η «μαυρίλα» της πανδημίας

O άνθρωπος έχει ανάγκη να «δραπετεύσει» από τη «μαυρίλα» της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα του lockdown. Ανάγκη ψυχολογική. Γιατί, πολλά πράγματα επηρεάζονται από την ψυχολογία. Από την οικονομία μέχρι τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Χθες λοιπόν που άναψε ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Δήμου Αγρινίου, είπαμε να σκεφτούμε κάτι πιο αισιόδοξο. Και όχι το γεγονός ότι η πόλη αποκτά μια γιορτινή ατμόσφαιρα με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του. Ας ελπίσουμε από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά θα μπορέσουμε όλοι να χαρούμε τις γιορτές χωρίς περιορισμούς.

Έχουμε όλοι μας ανάγκη από λίγη χαρά και από το να σπάσουμε τα «δεσμά» της πανδημίας. Ίσως γι’ αυτό φέτος νωρίτερα από ποτέ αυξήθηκαν κατακόρυφα –μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου φυσικά- οι πωλήσεις χριστουγεννιάτικών ειδών και στολιδιών. Μάλιστα σε κάποιες ηλεκτρονικές πλατφόρμες τα χριστουγεννιάτικα είδη παρουσιάζουν σε σχέση με πέρυσι αύξηση κατά 1.585%…!!! Πολλοί σκέφτηκαν ότι και με την άρση του lockdown τις φετινές γιορτές θα τις περάσουν ως επί το πλείστον στο σπίτι, επομένως ας είναι περισσότερο στολισμένο…

Ο Δήμος Αγρινίου πάντως τα τελευταία χρόνια έχει κινηθεί με ανάλογη διάθεση στο στολισμό της πόλης. Αφού κάθε χρόνο στον εορταστικό διάκοσμο προστίθενται περισσότερα στοιχεία καλύπτεται μεγαλύτερο μέρος της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων!

Εφημερίδα Συνείδηση

Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου για την εξέλιξη στο θέμα το μεταχρονολογημένων επιταγών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr