ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧριστουγεννιάτικα παραμύθια στο livestreaming του Δήμου Αγρινίου

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο livestreaming του Δήμου Αγρινίου

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο livestreaming  του Δήμου Αγρινίου

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου  στις 19:00 στο livestreaming  του Δήμου Αγρινίου (agrinio.gov.gr) η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε θα συντροφεύσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθοϊστοριών με τέσσερις υπέροχες ιστορίες οι οποίες  έχουν στόχο να σώσουν τα Χριστούγεννα από τον Κορονοϊό.

Οι ιστορίες ανήκουν στους μικρούς μαθητευόμενους συγγραφείς του διαδικτυακού εργαστηρίου «Ας γνωριστούμε καλύτερα… με τις ιστορίες» του ψηφιακού σχολείου Chipoupolis, που υλοποιήθηκε από τη συγγραφέα στο πλαίσιο της πιλοτικής άσκησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος StoryLogicNet. eu.

Οι μαθητές, που κατάγονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κατάφεραν να συνεργαστούν και να σώσουν τα Χριστούγεννα από τον Κορονοϊό. Η Αριάδνη Δάντε αναλαμβάνει το  ρόλο της αφηγήτριας για να διαμοιράσει στους φίλους της Λογοτεχνίας τη μαγεία της παιδικής σκέψης και ταυτόχρονα να  τους μεταδώσει το μικρόβιο της γραφής.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία της ΚΕΔΑ.

Στόλισε ένα Zastava του ’72, με τα χαρακτηριστικά του Ρούντολφ για να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα στους δρόμους της πόλης

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr